Filippa Rådin

Säker stil!

Alltså idag…vilken dag!!! Jag känner mig nästan hög på livet efter att jag fått hänga med Ebba och Emilia från Säker Stil. Lyssna, lära, utvecklats och förbättrats. Jag älskar att lära mig nya saker och lyssna på kunniga människor det ger mig sån boost på livet. Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret imponerar stort på mig!. Så det jag egentligen vill säga är, ta chansen, om du får möjligheten och ge dig själv tiden till att gå och lyssna på deras föreläsning. Du blir garanterat inte besviken:)!

Började dagen med fullsatt frukostföreläsning. Så välförtjänt och roligt att intresset har varit enormt.

Sen iväg till radion

När jag kom från radion stod Anja och väntade på mig på Elite hotel. Den donnan gör mig lycklig i hela kroppen! Älskar att ha henne vid min sida.

Så var det dags för Ebba och Emilia att äntra scenen än en gång. Lunchföreläsning med soppa och fullt till sista plats:) Love it!

Idag var det dag två på Umeå fashion week och trots att jag är ganska sliten fast veckan knappt börjat känner jag mig hungrigare än någonsin efter det vi har framför oss. Imorgon tänker jag börja dagen med 20 min morgonyoga kl 9.00 på Elite hotel och gå vidare till Utopia för att köra en halvtimmes fashionträning med USM efter det blir det att fixa det sista inför Lotta Ahlvars lunchföreläsning kl 12.

Morgondagen blir lite tight, Emmi har både ridning och piano på eftermiddagen och det är svårt för Anja att rodda med allt när hon är ensam med pojkarna, så jag ska försöka skynda mig hem relativt tidigt, hur nu det ska gå ha ha ha. Dessutom håller Maximilian på att bli sjuk igen…. peppar peppar…. hoppas att vi slipper få ytterligare en sväng av sjukdagar. Får vi ihop det skulle det vara helt magiskt att kunna ta sig iväg med familjen några dagar utomlands efter fashion week. Just nu känns det som att vi verkligen skulle behöva det men blir Maximilian sjuk är det bara att lägga ner det projektet. Sen vet jag ju också hur det brukar bli…. känns som att ni också börjar lära er vid det här laget. Just precis, vi drömmer oss bort och sedan tar jobbet över dagarna. Ja, ja vi får väl se vad det blir av allt. Ni lär ju bli varse :).

Men just här och nu, ikväll, tänkte jag koka mig en kopp te, be min fru tända en eld i spisen och öppna nya Elle Decoration som kom i brevlådan idag. DET är maxad vardagslyx för mig. vad är maxad vardagslyx för er?

Kram på er härlig människor! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Vardagslyx är nästan samma som dig, te en bra bok, tända ljus och en brasa. Eller hemmaspa med fotbad, ansiktsmas, ost, kex, druvor och någon mysig film. Eller en fin bukett på bordet och någon extra hos mat som sambon lagar till 👌☺
    Kram!