Filippa Rådin

Det börjar synas!

Taskig tajming!!

Maximilian började vara lite snorig i förrgår. Men på hösten så är ju alla barn små sjuka, så inte är det väl så farligt?! Jo tjeena!! Nu har vi inte sovit speciellt bra tidigare heller då Maximilian fortfarande vaknar på nätterna då och då ,men det kunde väl har varit en bättre tajming än att han börjar vara tät i näsan och vaknar arg som ett bi hela tiden just nu!

Jag kan inte påstå att jag har varit speciellt duktig på att brunkra sömntimmar innan fashion week började och om jag kände mig risig innan jag färgade och fixade håret, så kan jag lova er att jag inte kände mig som en super pingla när jag vaknade i morse. Så jäkla tacksam ibland över att det finns smink och en grym kaffemaskin som ser till att fixa till både känslan inombords och på utsidan!! Kaffe !! Vad vore livet utan det??!!!

Jag och Anja har länge velat byta maskin. Men vi har också lovat oss att sälja av en del saker ( med en del så menar jag en hel del) på blocket och när vi nått summan av vad kaffemaskinen kostar så får vi köpa den! Haha det här pratade vi om för bra länge sedan nu! Men varken jag eller Anja kommer sig för att lägga upp allt på blocket. Vi har ett rum i källaren där allt som vi vill sälja eller ge bort ligger. Vi tänkte att man kan ta en del saker i taget. Just nu är inget upplagt och sålt…… Jag drar mig för det!!  Vi drömmer om att kanske ställa ut allt i carporten och köra flyers på lyktstolpar. Me det är helt annorlunda när man är offentlig, Det vore nått va! Anja Pärson kör garageförsäljning. Det går bara inte, Sen älskar min fru just den typen av uppmärksamhet haha.

Oj nu kom jag ifrån ämnet lite..  Jo det andra jag var så underbart tacksam för imorse var concealern. OMG vad den kan vara bra att ha vissa dagar!! När jag väl hade sminkrustningen på mig, blivit sur på Anja en sväng, fått höja blodtrycket så var jag riktigt pigg faktiskt!! Undra om Anja kan tänka sig göra mig lite sur imorgon också :)?? Att bli arg på morgonen var ett bra ”vakna till” knep, inte det roligaste men effektivt.slowfashion

Fashion week dag 3 gick bara super! En grym föreläsning av Lotta Ahlvar vilken inspirerande kvinna!. Är så glad över våra föredragshållare. Vi har ett så sjukt tungt startfält i år. Nu längtar jag verkligen till fredagmorgon då Johanna Nilsson och Jennie Johansson föreläser om långsamt och hållbart mode utifrån sin nya bok ”Slow fashion”.lotta_ahlvar

Foto: Fredrik Larssonföreläsning

Foto: Fredrik Larssonföreläsninig

Foto: Fredrik Larssonlotta_ahlvar

Foto: Fredrik Larssonumea_fashion_week

Foto: Fredrik Larsson

Hade hoppats att Anja skulle göra mig sällskap en stund idag men eftersom Maximilian stanna hemma så gick det inte.  Trots att jag var sur imorse så finns det ingen som kan göra mig så glad och lycklig som min kära fru!! Sen när hon återigen måste vara hemma med sjukt barn utan att klaga ett ord så vill jag pussa på henne ännu mer. För jag vet att hon hade planerat att städa hela huset idag. Ni vet städa mer än vad man vanligen gör, och när hon har det suget i kroppen så brukar hon verkligen bli frustrerad om hon inte hinner det hon vill. När jag kom hem idag så var hallen det hon hunnit med, men hon var inte alls irriterad. Bara lika trött som jag och Maximilian som tydligen vägrat sova under dagen.

Imorgon startat Fashion week sin andra del, nu smäller det och jag kommer ha upp till ören med jobb ända in på mörkrets timmar. Så härligt och underbart att det är full rulle, äntligen efter all planering och väntan. Sen får jag lägga två extra lager concealer och köra dubbla espresso!!

Hej på er och stor kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona Skoglund

    Även om du känner dig ” sleten” så kan man inte se det på utsidan på dig. Lika snygg som vanligt.Ha en bra dag. 🌹🌹

  2. Ann-Sofie

    Tack för en bra blogg! Känner igen mig i det du skriver. Har en snart 3 åring som vaknar en gång varje natt och att man jobbar heltid, städ, laga mat och allt det andra man försöker hinna med. Kan bara tänka mig vilket jobb det måste vara att hinna med 3 st barn därhemma.

  3. Ann-Sofie

    Tack för en bra blogg! Känner igen mig i set du skriver. Har en snart 3 åring som vaknar en gång varje natt och att man jobbar heltid, städ, laga mat och allt det andra man försöker hinna med. Kan bara tänka mig vilket jobb det måste vara att hinna med 3 st barn därhemma.