Maxmys med Kjell Enhager!! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Maxmys med Kjell Enhager!!

Äntligen fick jag möjligheten att gå på föreläsning med Kjell Enhager!!! Utan överdrift har jag längtat i flera år, jag har varit så nära men det har aldrig riktigt passat men igår var det dags. Mamma passade barnen så att Anja och jag kunde åka ner till stan och lyssna på honom. Jag visste redan innan att han inte skulle göra mig besviken och jag visste att han skulle beröra mig fullt ut på alla plan. ALLT besannades! Vilken man, och vilket team han och hans fru Lotta är!! Det är inte för inte som han är utnämn till Sveriges bästa talare. Kön ringlades sig lång efter föreläsningen av folk som vill få en extra liten stund med Kjell. Och jag förstår dom, han är overkligt bra på det han gör och man blir peppad till tänderna att göra förändringar som gör förändring. Har man varit på hans föreläsning vill man bara ha mer 🙂

Anja har tidigare föreläst med Kjell och Carolina Klüft, så hon skickade ett sms och hörde om de hade tid för en kaffe tidigare på dagen innan föreläsningen. Jag tänker ofta på vilken tur jag har i livet att jag får möjligheten till så mycket mer än vad jag skulle haft i ett liv utan min fru. Tillsammans med henne får jag möjligheten att uppleva saker jag annars bara skulle drömma om. Att få åka ner till Köksbaren och träffa Kjell och hans underbara fru Lotta var en energikick för resten av året. Ni vet när kroppen gör en lyckoskutt, det händer ofta för mig när jag träffar människor som berör mig. Som många av er vet vid det här laget är jag oerhört styrd av känslor hahahaha så möten med  människor som har mycket positiv energi får mig nästan att gå i spinn, min kropp gör en känslomässig 360 graders volt i ren lycka. Om jag mer bildligt ska beskriva vårt möte stod Kjell och Lotta bokstavligen med armarna utsträckta när vi klev in genom dörren och omfamnade oss med en STOR kram, människor som jag aldrig träffat innan. Jag vill också bli mer som en stor kram när jag möter folk för första gången. SÅÅÅÅ härligt!

För Anja var det grymt att få prata en stund och få tips och råd hur hon ska tackla sin föreläsning som vi just nu håller på att dra igång. Han är ju en av våra absolut bästa och även någon som jag vet Anja ser upp enormt till. Tillsammans  med Kjell och Lotta fick vi en ljuvlig stund med kaffe och intressanta samtal. Är så himla lycklig över min gårdag att när jag vaknade tidigt imorse av Maximilian studsade jag upp och gav min fru sovmorgonen, hör och häpna…..det tog knappt emot och kändes så självklart. Tänk om varje dag fick vara som idag och tänk om ALLAS våra dagar kunde får vara så här.

Ta hand om varandra och kramas mycket, det tänker jag göra 🙂 F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona Skoglund

    Så underbart. Det finns guldkorn i vardagen, att läsa det du skriver är ett av mina guldkorn. Kram Mona