Kamp i spåret – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kamp i spåret

img_2367.jpgIMG_2379 IMG_2373 IMG_2372 IMG_2393 IMG_2389 IMG_2400

På väg att dö eller något liknade, så slut 🙂

img_2401.jpgIMG_2405

Där dog jag! Kan någon förstå min frustration över min klämkäcka fru som verkar helt oberörd efter samma utmaning som mig själv. Hahaha så är det att leva livet med en världstjäran.IMG_2409

Trött, trött så in åt h-vete tröttIMG_2416

Idag är det en så jäkla underbar dag! När man har pissigt mycket att göra så är såna här dagar det som får en att orka.

Redan från morgon flöt allt på nästan löjligt bra. Pojkarna satt still och åt frukost, Elvis var på ett solskenshumör eftersom att hans kompis Ruben ska komma hem till oss och leka i em. Anja älskade min super goda färskpressade hälsojuice som jag bara slängde ihop av det vi hade hemma. Solen sken och vi drack gott kaffe innan vi drog i väg ut i skogen för att köra skiten ur oss i spåret. Att träna tillsammans med Anja är det bästa jag vet men det är inte alltid vi får möjligheten när någon måste vara hemma med barnen eller att vi har något jobb som måste göras. Ja ja verkligheten i ett full chåkat liv, ni vet. Men i morse var det annorlunda och jag njöt fullt ut.

Snacka om att jag var helt slut när vi var framme men trots det så måste jag ändå boosta mig själv med att jag var i bättre form än vad jag trodde och framför allt borde vara. Jag har verkligen legat på latsidan när det gäller träningen, har inte haft tiden när jag jobbat så mycket med Fashion week ( fast enligt min fru är det bara en ursäkt). Är det inte typiskt att man aldrig prioriterar sig själv och det man behöver?? Det säger ju sig självt att när man har som mest stressigt behöver man också pauserna extra mycket för att ladda om hjärnan. Trots att jag är sååå medveten om det gör jag tvärt om. Suck jag blir så trött på mig själv ! Det är ju vi, DU och JAG som människor som är det viktiga och att vi tar hand om oss , Gör vi inte det blir det inte bra i slutändan. NÄR ska vi förstå det, när ska vi börja lära oss att omprioritera?? Att sätta oss själva i första rum.

Hur som helst jag är lycklig som ett barn i dag och jag är stolt över mig själv. Hur har er dag varit? Hur boostar du dig själv? Vad har du för något, stort som litet som du kan lyfta och klappa dig själv på ryggen något som gör dig gott. Och då vill jag INTE höra att du inte gjort något eller att du inte hunnit med det du tänkt! För ALLA gör vi saker varje dag som vi kan lyfta oss själv med. Det kan vara allt från att du faktiskt tog tag i att byta toarullen i hållaren som varit slut länge och som du gått och irriterat dig på till att du verkligen kommit dig för att göra något du drömt om länge. Stort som smått. Det viktiga är att du tänker positiv om dig själv för det är du så in åt helvete värd!!!

Kram på er underbara människor! F

P.S När jag precis skrivit klart den här texten stormar Anja in genom dörren. Inte alls så lycklig och boostad. Jag råkade skicka iväg henne med en rätt så komplicerad inhandlingslista och inte tänkt på att det är helg. Hon morrar något om människor som tror att de äger affären….. D.s

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej! Blir taggad och försöker komma ut i skogen så ofta det går. Sen jag fick barn har liksom alla träningsprogram och övningar jag brukat göra liksom försvunnit i min mosiga hjärna… Så jag undrar om inte ni kan skriva ner lite av vad ni gör när ni tränar, tips på lite övningar och löppass osv? Skulle kunna ge en skjuts och inspirations boost för att älga ut i naturen och få blodet att pumpa igen! Allt gott till er! /Sofia

  1. filipparadin
   filipparadin

   Bra tips! Ska se vad jag kan åstadkomma :), just nu är jag dundersjuk igen så nu blir det inte mycket träning för mig tills jag kommit ut på andra sidan. Kram F

 2. Tina

  Jag tillhör sortens människa dpm var tvungna att forcera tre väggar och fastna i den fjärde innan jag ens förstod att en “Guldfisk” som jag kunde det, att en “sköldpadda” fixar att gå in i en utmattningsdepression. Men jag är multisjuk och sitter “i väggen” eller “ligger i soffan som en sköldpadda på rygg och kan inte annat”.
  Men trots det har jag varit noga med att varje kväll skriva ner “Tre av dagens positiva saker” och med bilder dela det på Instagram och Facebook(nackdelen med att ha bäst bästaste som bara har det ena 😘)
  Igår var det våra två Busar (har man bara ett barn men vill ha fler så “adopterar man en mamma(en av mina bästa bäst bästaste vänner) och får på köpet två Busar och några Bonusar och vår kaxiga 🐜(vår egen dotter)
  En kopp te med en mina bästa bäst bästaste vänner, som är mamman jag “adopterde”, det har vi inte gjort sen i juni och samtidigt höres vi de tre yngsta 2 04or och en 02a
  Som tre hade jag Han jag älskar mest, Latten jag får varje morgon innan jag går upp och att jag har packat i stort sett klart, vi tar flyget till solen en vecka idag, den lilla familjen.
  Detta är ovanligt mycket, ibland står det tex 1/ Gofika 2/ En stund i solen 3/ Jag orkade vara vaken hela filmen.
  Men genom att jag skriver detta varje kväll så har jag ändrat mitt fokus och ser det stora i det lilla och gläds åt det jag har och lever här och nu, det är att vara i nuet som är det viktigaste i livet.
  Det blev ett långt inlägg, men kände att jag behövde förklara mig en del.
  Ha en underbar start på veckan och njut i nuet 🤗💛

 3. Susanne

  Hej 😃Är så sjukt impad över att ni får till träningen med tre barn. Att ni hittar tiden och orken till det. Jag älskar egentligen att träna, men latmasken har tagit över sedan vi fick barn. Blir peppad av att läsa din blogg, så känner mig mer o mer motiverad till att hitta den där lilla vardagsmotionen(som ni lyckas lösa) Den som jag ju vet skulle få mig att bli piggare och må bättre. Tack, för en bra blogg och att du/ni bjuder på er själva i er vardag. Ha en härlig start på en ny vecka. 😃Susanne

  1. Tina

   Jag tillhör sortens människa dpm var tvungna att forcera tre väggar och fastna i den fjärde innan jag ens förstod att en “Guldfisk” som jag kunde det, att en “sköldpadda” fixar att gå in i en utmattningsdepression. Men jag är multisjuk och sitter “i väggen” eller “ligger i soffan som en sköldpadda på rygg och kan inte annat”.
   Men trots det har jag varit noga med att varje kväll skriva ner “Tre av dagens positiva saker” och med bilder dela det på Instagram och Facebook(nackdelen med att ha bäst bästaste som bara har det ena 😘)
   Igår var det våra två Busar (har man bara ett barn men vill ha fler så “adopterar man en mamma(en av mina bästa bäst bästaste vänner) och får på köpet två Busar och några Bonusar och vår kaxiga 🐜(vår egen dotter)
   En kopp te med en mina bästa bäst bästaste vänner, som är mamman jag “adopterde”, det har vi inte gjort sen i juni och samtidigt höres vi de tre yngsta 2 04or och en 02a
   Som tre hade jag Han jag älskar mest, Latten jag får varje morgon innan jag går upp och att jag har packat i stort sett klart, vi tar flyget till solen en vecka idag, den lilla familjen.
   Detta är ovanligt mycket, ibland står det tex 1/ Gofika 2/ En stund i solen 3/ Jag orkade vara vaken hela filmen.
   Men genom att jag skriver detta varje kväll så har jag ändrat mitt fokus och ser det stora i det lilla och gläds åt det jag har och lever här och nu, det är att vara i nuet som är det viktigaste i livet.
   Det blev ett långt inlägg, men kände att jag behövde förklara mig en del.
   Ha en underbar start på veckan och njut i nuet 🤗💛

  2. filipparadin
   filipparadin

   Tusen tack för dina ord! Dom värmer verkligen. Ja det är ett pussel men precis som du skriver ger det väldigt mycket när man väl tagit sig i kragen. Man måste påminna sig själv om att det inte är elitidrottare man är utan att den lilla träningen räcker. Att även det lilla gör skillnad iform av välmående 🙂 Kram F

 4. Linda johansson

  Ni två är bara så söta! 😘
  Jag försöker få in en lång promenad varje dag, som nog kunde varit långre.. nästan 1 timme, blev det idag ☺️ Ny dag imorgon & dåå tänker jag den ska bli längre!
  Jag har alltid lååångstart sträcka innan jag får gumpen ur soffan & virkning av leksaksaker till syskonbarnen ur händerna.. men bättre en sen promenad än ingen alls tänker jag 😉

  Kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   En timmes promenad är ju grymt!! Jag önskar också att jag skulle fått in lång promis varje dag, är sjukt impad av att du tar dig ut! Kram F