JuiceBoost – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

JuiceBoost

Idag är ingen bra dag! Vaknade med halsont och feber, har länge känt att jag haft förkylning i kroppen som inte velat ge sig men nu tror jag att jag är körd! Det passar aldrig att bli sjuk men just nu är det verkligen sämst!. Imorgon kommer hela teamet från Caparol upp för att filma nya filmer med Anja och mig och på torsdag ska vi till Ö-vik och gå på Kent. Ni fattar, det finns ingen tid för att vara svag. så vad ska jag göra??! Jag måste vara på topp!

Det blir varmt te med ingefära och honung, färsk pressade juicer och ingen mer träning. Blir så less så fort jag försöker komma igång med lite träning får jag alltid något jäkla bakslag. Men jag tror fortfarande att bara om jag kommer över på andra sidan med träningen så kommer kroppen bli stark och motståndskraftig :).

Här kommer recept på dagens morgon juice, tog det jag hade hemma men den blev verkligen, supergod!

En skiva ananas

en citron

rött äpple

en rödbeta

lie is

och addera en liten svätt mineralvatten direkt ner i glaset efter att juicen är klar. Mums!


Stor kram på er! F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Ofta är det ett tecken på överbelastning då man blir sjuk sp fort man tränar. ‘Med dagisbaciller hemma dessutom… svårt! Krya på dig!

  2. Lena

    Ja krya på dig!! Sitter också fast i en förkylning 🙁 Har en vän som uppmuntrade mig genom att likna förkylningen med en stor våg som inte går att streta mot. I stället ska man ta sig upp på sin surfbräda och bara hänga med tills vågen klingar av. Då stiger man av, drar en kam genom håret och går ut i vardagen igen!

  3. Karin

    Krya på dig! Drabbades själv för två veckor sedan av en dunder förkylning. Nu börjar jag vara tillbaka. Hoppas din förkylning ger dig av snabbt! 🤗