Filippa Rådin

Världens bästa jobb

Jag har antagligen världens bästa jobb! Älskar verkligen mitt arbete, genom det får jag uppleva så mycket roligt och till råga på allt har jag världens bästa kolega, min egen fru. Kan inte tänka mig något bättre. Idag har vi kört järnet med förta inspelningsdagen med våra grymma samarbetspartners Caparol. Dom ger oss så mycket energi och inspiration så att det räcker för ett helt kompani. Tänk vad livet skulle vara så mycket tråkigare om vi aldrig träffat varandra. 

Som vanligt börjar arbetet inför filmning med klädjakten. Jag är ALLTID ute i sista stund, Suck!caparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehem

Hela teamet kom upp från Göteborg redan igår för att fixa iordning inför idag. Den här gången spelar vi in i vår egna Caparol butik här i Umeå. Förut har vi alltid hållit till i en studio i Göteborg. caparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehem

Vår grymma och kreativa Pia tillsammans med underbara Evelinacaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehemcaparol_maladehem

Idag var vi så effektiva att vi hann hem en stund till barnen och mormor innan vi ska ut och äta på köksbaren med hela gänget. Livet är bra fullt av härligheter ;:)

Ta hand om varandra! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      Oj, tack! Kan lova att jag inte känt mig supersnygg dom här dagarna när jag varit dunderförkyld under inspelningsdagarna Kram F