I huvudet på Gunde Svan – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

I huvudet på Gunde Svan

Är egentligen för sjuk för det här men jag tänkte ändå att jag skulle ladda in en massa behind the scenes bilder från inspelningen av I huvudet på Gunde Svan. Vilka dagar vi fick tillsammans uppe i Tärnaby/Hemavan! Inte bara med familjen utan tillsammans med ett sjukt proffsigt team. Vi har gjort många inspelningar med olika konstallationer men Gundes team tillhör helt klart dom i topp.

Så fint att få tid tillsammans med Gunde och hans fru Marie och få lära känna dom lite mer också. För Anja var det en grym boost att träffa Gunde och prata samma språk ett tag, dom är mer lika än vad man kan tro och jag vet sedan tidigare att Anja mår bra av att prata med andra idrottare ibland för att lufta tanker och idéer på idrottarvis 🙂

Nä ni får hålla tillgodo med det här nu måste jag sova för imorgon ska vi till Ö-vik och rocka brallorna av oss. I våras överraskade vi vår vän Kicki med biljetter till Kent och nu är det äntligen dags.

anja_pärson anja_pärson anja_pärson

Alltid alla dessa fans 🙂 så fina, blir varm i hjärtati_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svani_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan Ett välbekant ansikte som dom flesta känner igen 🙂i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan

Dom vi älskar mest, våra barn, vårar allt!i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan i_huvudet_på_gunde_svan

Sov så gott! Stor kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Hej hej, du och Anja skrev att ni använde Thule väskor för ett bra tag sedan. Har själv funderingar på att köpa den största och ha som incheckat bagage när jag flyger. Undrar om ni tycker de är smidiga och relativt lätta i jämförelse med andra resväskor/bagar? Ha det gott! Mvh Veronica

  1. filipparadin
   filipparadin

   Hej, Jag kan bara svara för weekend väskan för det är den vi provat än så länge. Men den tycker vi jätte mycket om och använder typ hela tiden när vi reser framför andra väskor som vi har. Kram F

 2. Veronica

  Hej hej, du att Anja skrev om att ni använde Thule väskor för ett bra tag sedan. Har själv funderingar på att köpa den största och ha som incheckat bagage när jag flyger. Undrar om ni tycker de är smidiga och relativt lätta i jämförelse med andra resväskor/bagar? Ha det gott! Mvh Veronica

 3. Lotta

  Hej! Jag läser ofta din blogg, men har aldrig kommenterat förut. Jag såg programmet i går med ett leende hela tiden, för det var fantastiskt fint! Jag gillade mest den beundran i blickarna man såg mellan Anja och hennes pappa och även mellan Gunde och Anja.

  Jag kan även passa på att säga att jag är så imponerad och blir så glad över den kärlek du och Anja visar varandra. Hur ni är med och mot varandra. Om alla skulle behandla sin respektive på det sättet skulle världen vara en bättre plats.

  Kram från en f.d umebo, en utlandssvensk som har Kii som sin favoritbutik i hela världen och alltid återvänder till Umeå varje ledighet

 4. Johanna

  Alltså vilken nostalgi och Gud så man saknar din fru i backarna!!! Vi är jämngamla så jag har följt hela hennes karriär och hon har alltid varit min idrottsfavorit. Du får hälsa henne att hon är grym!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Visst är hon grym :)!! Håller med, jag kan också sakna dagarna tillsammans med henne i backarna även fast jag nog njuter mer av tiden tillsammans med henne nu 🙂 Kram F

 5. Ewa Berggren

  Tack för alla bilder och hälsa din stjärna till fru att det var ett toppen program 😀 kul att höra hur Anja tänkte och kände när hon var som bäst i världen 😊😊 och alla tillbaka blickar, fortfarande gåshud 😍😍 hoppas ni får en toppen kväll i Ö-vik! Kram o god natt 😙😙

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack! Ska hälsa henne det:) trots att jag lever med henne varje dag ger såna här program även mig gåshud 🙂 Kram F

 6. Margaretha

  Missade att det va Gunde och anja ikväll,fast jag såg henne på riktigt på mataffären ikväll men jag vågade inte heja…..hälsa att jag blev lite för starstruck (och blyg,kan man heja bara för att nån är världsstjärna och inte känner varandra?!😳)i kyldisken!
  Godnatt/Margaretha

 7. Anna

  Hej!
  De blev ett bra program på alla sätt! Ville bara säga de nu när jag ändå får chansen. 🙂

  Hälsa frugan! 👍🏼 Och hoppas ni får det kul i morrn.

  Skall ta o väcka min egen fru nu som tydligen somnat här bredvid i soffan, sov gott!

  /Anna

  1. filipparadin
   filipparadin

   Eller hur visst blev det :).Hon har är och har varit ofattbart grym min älskade :). Snart bär det av till ö-vik. Kram F

   1. Anna

    Ja hon e ofattbart grym! 👍🏼

    Är av samma årgång som Anja så kommer ihåg många höjdpunkter under uppväxten sittandes framför tvn. Kan tilllägga att ja inte är nån sportnörd direkt. Undantaget när det kommer till så sköna o grymma människor som din fru. Du verkar också vara en skön typ, ni passar bra ihop.

    Ha de gött i Ö-vik!
    Själv blir de jobb en dag till innan helg, här mitt i Bohuslän.

    Kram!