JAG RYSER, GRÅTER! FY FAN VAD JAG LÄNGTAT! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

JAG RYSER, GRÅTER! FY FAN VAD JAG LÄNGTAT!

Gårdagen var näst in till irriterande perfekt! Förutom att jag inte var helt hundra frisk, men å andra sidan kom vändningen på förkylningen igår. Nu är jag på väg tillbaka mot en friskare vardag igen :). Nu är jag snart hundra procent stark och snart kanske jag till och med kan börja träna igen. Vem vet, jag kan bara hoppas 🙂

Kicki, vår underbara vän landade på Umeå flygplats vid 9.30 , Anja åkte och hämtade henne medan jag låg kvar i sängen, svettades och tyckte synd om mig själv. TACK älskling för att jag fick sovmorgon och tid för självömkan! Men det är inte alltid av godo att få ligga kvar i sängen. Jag blir så SJUUUUKT rastlös och “lider” av att jag sovit bort stor del av dagen….. med andra ord. Är inget bra för fröken Rådin??!  Sanningen är den, jag är tacksam, tros en viss rastlöshet för att jag tvingades ligga kvar på morgonen, så är livet tillsammans med mig hahaha

Kicki som person är unik, älskar att ha henne omkring oss och är en av få av våra vänner som barnen från första stund tagit in till 100% . Inte konstigt om man känner henne och ser hur självklar hon är med barnen. När hon är med oss blir hon ett med familjen och det är nog därför det alltid fungerar så bra när hon ibland följer med oss på olika saker. Det är verkligen inte alla man kan ta med på resor när man har tre ungar, men Kicki har hängt på både till VM och OS och lite annat skoj. Sen skadar det ju inte att hon dessutom är sportintresserad och jävligt rolig. Gud vad vi skrattat ihop!

Igår var det dags för Kent. Som jag längtat!. När Kent släppte sina biljetter var vi snabba på att lägga beslag på tre stycken i Ö-vik så att vi kunde överraska Kicki och sedan biljetter till sista konserten i Stockholm på Tele 2 arena i december. I bilen ner till blev vi inbjudna till Peter och Kent Forsbergs loge och konserten började på exakt klockslag. Vi hade bästa tänkbara kvällen framför oss och mina drömmar blev verklighet. När första tonen ljöd ut ur högtalarna kom också tårarna, det gick inte att stoppa det var som att glädje och sorg bara skulle ut. Sista gången och utan återvändo som Kent står på Scenen i Ö-vik och jag fick möjligheten att uppleva det tillsammans med dom bästa! Är det inte nästa irriterade perfekt :)!??

kent_avsedskonsertkent_avsedskonsertkent_avsedskonsert'

Det här är typiskt min fru hahaha  finns det ingen parkering fixar man det ändå.kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert anja_filippa

Ta hand om varandra och stor kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Vilken härlig kväll ni haft. Är från Eskilstuna men kunde inte gå på deras spelning här. Helt fantastiskt vilken stämning på deras konserter.
  Jag har frågat tidigare men undrar om ni har fått ett paket från mig? Ville överraska med glow sticks för hela familjen. Att göra diadem, glasögon, ringar, armband, halsband och lite till med.
  Blir lite orolig att det inte kommit fram. För jag har inte fått tillbaka det heller😔
  Nu var det några veckor sen jag skickade det.
  Kram Maria

  1. filipparadin
   filipparadin

   Men underbara du!! Har jag inte svarat dig!?? Tänkte senast på dig igår då barnens kusiner hade fått glow sticks, världens roligaste grej :). Visst har vi fått det men än har jag inte fått ihop klassen till att samlas kring samma datum så jag har sparat paketet till det är dags :). Tusen tusen tack! Vilken grej och vilket engagemang från din sida!!! Så fint 💕 stor kram F

   1. Maria

    Vad glad jag blir. Och det var faktiskt meningen till er i familjen 😉 Mina barn både stora och små älskar att spöka it sig med allt. På halloween förra året så skulle mina vuxna barn och deras kompisar på fest. Dom gjorde succé när dom (8st) klev in och lyste upp huset 😂😂😂
    Hälsa Anja att det var så kul att kolla på henne och Gunde. Vilken kvinna 💪❤
    Kram