Filippa Rådin

Homestyling i turbofart

Ni som har följt mig i veckan vet att hela teamet Caparol var uppe för att filma nya filmer med oss och jag är så peppad. I lördags målade barnen och jag klart Emmis sovalkov och i går gjorde jag det sista, som att skruva upp hyllan och lampan.

barnrumbarnrumbarnrumbarnrumbarnrum

Med tiden ska vi göra taket till stjärnhimmel det blir nog fint.

Har LÄNGE tänk att ta tag i vår hall så nu när jag ändå har ångan uppe sjösatte vi projektet ”hallen” också…. Ja, det är klart att tanken flög igenom huvudet….hur ska jag sy ihop alla projekt hahaha men det gick.! Vissa dagar flyter att på precis som man vill. I parentes sålde vi även vår snöslunga igår!!! Ni vet, vi får inte köpa en ny kaffemaskin innan vi sålt snöslungan, en sak ut innan en ny in. Som jag längtat, för att inte tala om hur mycket Anja längtat men NU kan vi på allvar börja grotta ner oss i vilken maskin vi ska ha.

När jag köpte färgen till Emmis sovalkov köpte jag även en jätte snygg färg i sober ljusgrå ton som jag ska ha på väggarna i hallen men att sätta igång och måla den också  just nu hinner jag inte riktigt med, som ni säkert förstår :). Det får vänta, nu får vi nöja oss med att sätta upp vårt nya skåp och klädstång 🙂

Är lite fundersam på om jag ska beställa ytterligare en hyllrad nedanför den som är nu….. känns lite som att hela skåpet skulle bli bättre av att komma lite längre. Vad tror ni?

Ikväll ska jag göra mina godaste raw food bollar och då tänkte jag även dela med mig och lägga ut mitt recept :). Anja ÄLSKAR dom och hon älskar mig ytte pytte lite mer än vad hon redan gör när jag överraskar henne med dom. Jag lovar jag kommer att bli poppis även i kväll hahahahallenhallhallhall

belysninghall

Lite orolig blir jag ändå när jag skriver det här, Anja har börjat ta tag i små grejer i källaren, eller inte så små!! En hel garderob ska täckas med spegelglas-skjutdörrar. Projektet där nere kommer vi nog inte fixa så här på direkten. Källaren är som säkert för många andra en bra lagerlokal som egentligen borde vara ett gästrum eller annat. Men men vi närmar oss ändå målet sakta:)

 

Kram på er!!

Filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   🙂 eller hur klädhängare är så fin. Blev så glad att jag hade någon stans att sätta upp den när jag hittade den i affären, tror det var på ditt Åhlens faktiskt om jag inte är helt fel ute :):):). Tänker på dig hoppas att det är ok. Hälsa mannen och krama på varandra från oss <3 Kram F

 1. Anna

  Hej
  Så fint ni har det! Tack för ett gott recept på raw bollarna😊 Jag hade en gnutta kanel i…
  Undrar bara var fågeln i mässing på lampan är köpt? Vänligen Anna