Hon älskar mig ytte pytte mer nu….:) – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Hon älskar mig ytte pytte mer nu….:)

Gårdagen blev så långt ifrån rawfood bollar man kan komma men ändå så lyckad. Det är som att ångan kommit tillbaka till oss trots att jag fortfarande är förkyld och det är så skönt att känna att vi är tillbaka på banan. Till och med Maximilian sov liiite bättre inatt.  Har slutat räkna hur många ggr vi stryker på honom per natt då han vaknar till, fast imorse låg vi i sängen till kl 07 utan att han totalt barkade ur. Rekord!!! ( ok fuskade med lite film på telefonen men ändå!!)

Gårdagen innebar inhandling av en massa saker till hemmet och förberedelser inför You Tube pyssel filmer, Våra kreditkort formligen brinner just nu. Läskigt, skrämmande och samtidigt skönt, hur konstigt det nu kan låta, att det är en skön känsla att göra sig av med pengar! Men det är sååå mycket som fått stå på vänt för att vi inte prioriterat att köpa eller för att vi inte riktigt hittat det vi ska ha. Så känslan i vårt hem, inredningsmässigt, har varit lite haltande på vissa ställen. Nu finns det snart gardiner i varje fönster och gardinerna har egentligen inget att göra med att vi inte hittat vilka vi vill ha. Nä det har mer med att jag typ varit allergisk mot gardiner tidigare. Inte hos andra, men hemma hos oss.

Vad beror det på att vi snart har gardiner överallt?? Är det för att jag mognat och blivit vuxen eller är det ett nytt steg i min inredningsfas? Vad det än beror på omfamnar jag det och trivs med det nya tillskottet och extra mysfaktor här hemma . Köpte dock fel färg till tv-rummet på övervåningen så jag åker på byta dom idag. Men men det är ingen större fara. Gårdagens ärenden innebar också att jag fick mig en spontan lunchdate med min fru. Anja var på sitt håll och jag på mitt och helt plötligt stod hon bara där framför mig. Kvinnan i mitt liv och överraskade mig med att säga att släppa allt och äta lunch med henne. Jiiiiiiiii jag blir som ett barn, jag som i vanliga fall inte tycker om att bli avbruten i det jag gör men sådana här gånger är det annorlunda. Jag älskar att bli avbruten fullt ut!! Det är dom här gånger jag inte vill missa en enda minut av en lunch med just den personen som stod framför mig där och då :)!!!

Ja hur blev det då med dom här utlovade “kärleksbollarna” ,hahahaha dom är gjorda och snart är det min tur att överraska. Nygjort gott kaffe och en boll av och med kärlek 🙂

Puss på er, ta hand om varandra och kärleken! F

Recept till Filippas Raw-chokladbollar:

2dl valnötter

2dl cashewnötter

5st dadlar

3msk russin (valfritt)

2msk raw-kokosolja

3 msk raw-kakaopulver

1dl kokosflingor

Kokoschips

1. Kör nötterna till ett fint mjöl i en matberedare. Tillsätt kokosolja och kakao.

2. Finhacka dadlarna (ev. russin för sötare smak) och kör allt till en jämn smet. Tillsätt kokosflingor.

3. Forma till bollar och rulla i hackade kokoschips Förvara bollarna i frysen och ta fram dom en stund innan dom ska serveras. Mums! 🙂

rawfood_bollarrawfood_bollarrawfood_bollarrawfood_bollarrawfood_bollarrawfood_bollar

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin
   filipparadin

   Prova 🙂 vi älskar dom! Knepet är lite att man måste mixa nötterna först och sen inte mixa sönder det andra. Tänk vanliga chokladbollar man rör ihop det lite snabbt. Fast i det här faller måste man ju mixa nötterna först så att dom inte blir för grova. Ja du fattar annars får jag förklara näst gång vi ses hahaha KRAM!

 1. Angela

  Gardiner va oxå en sån där grej som inte fanns i vårt hus. Men i våras så bestämde vi oss att vi måste köpa in lite gardiner och det blev bara hissgardiner och jösses vad bra det blev☺ det blev en helt annan mysfaktor över det hela och det såg verkligen ut som om någon bodde där😅 så jag säger idag aldrig utan gardiner igen. Tack för en bra blogg🌸 kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   😊 varsågod dom ska man egentligen alltid ha hemma så mycket nyttigare än godis när sötsuget slår till. Kram F