Sa jag perfekt? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Sa jag perfekt?

Tidigt igår drog vi vidare söder ut närmare bestämt till Malmö :).Vad var det jag skrev igår at vi kan ha med oss våra barn nästa överallt? Att jag var så glad över att det funkar så bra…?? Så fort jag skrivit dom orden blev verkligheten en annan.

Herre jesus, Maximilian i kubik en heldag med möte på kontor. Han höll bokstavligen på att riva hela stället. Jag och Anja var helt slut igår kväll ( rätt åt oss) och var tvungen att ta en svullarkväll med vin och skratt. Vi var helt körda, så trötta att ögonen gick i kors så lite hamburgare med vin på det gjorde susen. Älskar att jag kan skratta åt allt elände tillsammans med Anja när det känns som h-vete.

Tänker så här i efterhand att vi redan i förväg hade kunnat förstå att pojkarna inte skulle klara av två tråkiga mötesdagar…. Men icke, man måste tydligen lära av ALLA sina misstag.  Kanske är det så att vi ibland vill vara lite för effektiva, måste tänka på det framöver. Men det bästa är ändå att vi aldrig tvekar om vi känner att det går på tok och kan avbryta. Vi är lyhörda mot våra barn i dom lägena. Alltid barnen först om vi sätter dom i situationer som vi inser inte funkar. Vår dag var egentligen inte slut efter en heldag med möten ,planen var att vi även skulle ut och äta middag med vår nya samarbetspartner men när dagen inte funkade avstyrde vi kvällen och åkte hem till hotellet och tryckte på paus.

När barnen hade somnat tror jag det slog slint både för mig och Anja. var det någon som kollade in på hennes instastories igår? hahahaha ni som såg förstår nog det var galenskap 🙂

Idag hade vi bestämt att ta en lugn morgon bara vi i familjen och sedan åka och hälsa på lite vänner som vi inte sett på länge längtar verkligen. Maximilian vaknade tidigt så Anja tog sig en sväng runt hotellet. Visade sig att det var en show med Babblarna kl 10 och en kl 11. Dom var fullsatta men snälla människor fixade in oss iallafall.  Maximilian satt helt stilla i 35 min, uppslukad och han älskade varje sekund. Elvis dansade sig igenom showen. Det finns stunder som får hjärtat att svämma över av lycka, vår fm var så. Känner mig så  previligerad och lycklig över att tillbringa tid med min familj ❤️!!

Ta hand om er, det är lördag njut :)! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.