Utmaningar – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Utmaningar

 


Igår tog vi morgonflyget ner till storstan. Som vanligt när vi åker ner så ser vi till att vara så effektiva som möjligt. Där för drog vi direkt från flyget till lägenheten, gav pojkarna lunch, snabb fix med smink och sen iväg på lunchmöte. Vi hade plan var att Maximilian skulle somna på promenaden till mötet och att Elvis antingen fick somna eller kolla på ipad. Jag älskar när allt blir som planerat. Man känner sig som världens grymmaste och väldigt tacksam att barnen hängde på i vår planering men framför allt att det faktiskt funkar att ha med dom nästan jämt. Härligt blev det också när lunchmötet avslutades i bra tid så att vi hann hem och landa en stund innan jag var tvungen att springa iväg på min smörgåsutmaning.

Tillsammans med Loppi och en samarbetspartner skulle några av oss bloggare skapa den optimala smörgåsen. Som jag sagt tidigare och som jag antagligen kommer att tjata er less på, men jag älskar mitt Loppi team 🙂 !! Allt jag får uppleva och vara med om tillsammans med dom. Snacka om att ingen dag är den andre lik. Att få träffa underbara människor, ha spännande samtal och i det här fallet frossa i purfärska mackor med oändliga möjligheter till pålägg. Både Anja och jag älskar att laga mat från grunden och lägga ner kärlek i det vi sedan ska äta men när det gäller mackor är Anja lite av en speciallist på att skapa just grymma goda smörgåsar. Jag är lite mer en ostskiva och lite gurka. Men när Anja tänker smak och jag tänker utseende så kan det ju inte bli annat än succé :):)! Mer om vad jag gjorde, hur det såg ut och recept kommer på bloggen inom kort 🙂

Sandra_Rogers_Photography_28

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_27

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_19

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_18

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_11

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_4

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_64

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_58

Foto: Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_53

Foto: Sandra Rogers

Efter min smörgåsutmaning hade Anja beställt take away på en liten indisk restaurang på vägen hem för mig och nära där vi bor. Vi testade något nytt som visade sig vara lite mer än starkt!! Hahaha någonstans mitt i allt det starka var det gott men så starkt att det knappt gick att äta. Tror vi ändå att vi kör på gammalt säkert kort nästa gång :).

Efter middagen var det dags för Anja att dra iväg på ett After ski event för att stå på scen i 10 minuter innan hon skulle på hennes andra provföreläsning. Är det något jag beundrar min fru för är det viljan att utvecklas, bli bäst och hennes totala orädsla för att anta utmaningar. Inte nog med att hon redan bjudit in sig till en relativt kräsen publik. Utöver det bjuder hon in ytterligare en klick oerhört kritiska och vana förläsningsåhörare. Allt för att få den bästa feedbacken och som en förlängning på det förhoppningsvis bli bäst i Sverige på att hålla föreläsningar. Man kan tro att hon är helt orädd men så är inte fallet, hon var skit nervös men hon vet vad som krävs för att bli bäst när det gäller. Jag älskar det, älskar hennes mod, jag beundrar henne stort och hon är absolut den modigaste människa jag känner! Min utmaning varje dag är att våga bli lite mer som henne när det gäller just det. Att våga ta mer kritik, våga se mina brister, våga utmana mig själv och samtidigt inte slå ner på mig själv utan våga se det jag är grymt bra på också. Glöm inte det, du har såååå mycket som gör just dig unik och så mycket du åstadkommer som du ska vara stolt över!! INGEN är som du.

Det är fredag, njut av det och av att DU är så jävla bra!! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona Skoglund

    Tack för tipset.,ni verkar då ha kul i alla fall. I morgon blir det Brunch på Köksbaren första gången vi går dit. Vet att ni gillar det stället. Jag hör av mig vad vi ryckte. M