Filippa Rådin

På väg

Vi har verkligen haft helt underbara dagar här i Malmö. Men nu är vi på väg hem. Den känslan är oslagbar! Gud vad jag längtar. Det finns inget bättre än sitt eget hem. Tänk alla dom som inte har en trygg borg att falla in i, en fruktansvärd tanke. 

När Anja och jag inte kommit ut än inför hela svenska folket var Monaco vår borg och vår trygghet. Monaco var allt för oss ,vårt paradis och det är nog därför som vi alltid trots att vi inte bor där längre längtar tillbaka i stort sätt varje dag. Där är kändisar vardag och vi fick vara i fred. Tror inte någon kan förstå vilken press vi levde under, inte av dom i vår närhet utan från media som ständigt väntade hungriga på att få vara den som ”outade” oss. Eftersom Anja är stor i andra delar av världen också var det inte bara svensk media som längtade att vara ”the one”. Jag tror, i och med att jag blev offentlig med Anja fick hemmet en helt annan betydelse än tidigare. Det blev heligt och det är därför vi aldrig har gjort och aldrig kommer att göra något regelrätt ”hemma hos repotage”. Vårt hem ska inte bara vara tryggt för oss själva utan även för våra barn.

Alltså vilken resa….Hahaha, kollar ni in på min instastories får ni en liiiiten inblick hur resan var och även hur det såg ut här om dagen när Maximilian höll på att riva ett helt kontor :). Älskade unge, trött som tusan och vägrar sova då blir det full rulle och föräldrarna ligger som ett sträck efter. Som jag svettades dels efter att jag typ sprungit ett maraton efter en 1,5 åring men även för all uppmärksamhet vi fått. Många av er vet vid det här laget att jag är hyfsat obekväm med den sortens av uppmärksamhet. Idag har jag känt mig som cirkus Rådin/Pärson på turné hahaha.

Sista flyget och Maximilan har somnat!! Vi kan pusta ut och snart vrider vi om nyckeln hemma. Lycka för alla! Ikväll blir det maxmys med god mat och någon film.

 

Ta hand om er och glöm inte att njuta det är Söndag! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   Blir så glad för att du tipsat oss!!! Tack du är vår ängel. Detta är givetvis inte sant, vi har inte gjort reklam och skulle aldrig göra det heller för något likände. Stor kram F

 1. Margaretha

  Har ni sett den osanna reklamen om anja på Aftonbladet? Om nån mirakelfrukt så att anja tappat 5kg på en vecka……ni bör nog kolla upp,trist att sånt händer☹️Kram!

 2. Maria

  Tidningarna kan ju vara riktiga grisar i sin jakt på rubriker.
  Men som jag har fattat det, rätta mig om jag har fel, så var det många journalister som kände till ert förhållande innan ni kom ut.
  Du reste med på touren osv men ingen avslöjade er. Hur tror du att det kommer sig att de var så snälla mot er? Eller??
  Kram till er o hoppas på en fin vecka.

  1. filipparadin

   Så är det. Är oerhört tacksam över att vi blev respekterade och att vi fick ”komma ut” själva på det sätt som vi ville. Och jag har inget bra svar på din fråga varför ingen ”avslöjade”oss…. kanske för att Anja är den hon är :). Kram F

 3. Mona Skoglund

  Men ni är ett fantastiskt par att följa och möta. Stor eloge till er. Vila nu ut det kan ni behöva. Köksbaren var jätte trevlig, god mat trevlig personal 👍