Filippa Rådin

Antiklimax

Vilket antiklimax! Tanken var att jag skulle åka ner till Stockholm med första flyget för att dels ha ett möte men sen också, det viktigaste. Träffa mina läsare och köra Babybojen tillsammans med Alexandra och Trygg-Hansa. Jag hade verkligen sett fram emot det här så sjukt mycket och var så laddad. Men vad händer?? När flyget ska lyfta går planet sönder! Först får vi sitta kvar i planet och avvakta men det dröjde inte länge innan vi får stiga ur och gå tillbaka in till terminalen och där fick vi sitta. Länge. Närmare bestämt i tre timmar! In i det sista visste jag inte om skulle kunna ta mig ner till Stockholm. Mötet hade jag sedan länge redan missat men date med mina läsare var fortfarande möjligt trots att jag skulle bli sen.Kanske inte så Bra start ändå….:)Loppi kontoret ❤️

Vi tog oss iväg och jag kunde glida in på Trampolin en halv timme sent där alla redan hade hoppat i plurret. Det kändes så bra att komma ner och träffa alla. Efter utbildningen fick jag tid över att följa med till Loppi kontoret och träffa Josefin Knave för att prata YouTube. Nu börjar mitt projekt med min YouTube kanal på riktigt ta form och idag släppte jag Spökpyssel-filmen. Ett enkelt och roligt pyssel som ni kan göra tillsammans med barnen.

Så stolt över mig själv att jag ändå fått ihop en film i det här tempot som jag lever i just nu hahahaha. och igår spelade vi in ytterligare två stycken som vi ska klippa färdigt och släppa i veckan. Men det ska sägas att utan min Anja skulle jag vara rökt. Hon har supportat mig på ett helt underbart sätt den senaste tiden och verkligen funnits där för mig till hundra procent.

Tanken med min kanal är att köra pyssel. Så vad vill ni se? Vad vill ni ha för pyssel? I veckan blir det såklart Halloween pyssel men framöver tänkte jag bjuda på lite julklappstips. Vad tror ni om det? Skriv jätte gärna i kommentarsfältet både vad ni vill se men också saker jag kan förbättra. Och prenumerera gärna på min kanal så att ni aldrig missar ett enda avsnitt.

Ta hand om er!! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mona Skoglund

  Det du gör är jätte bra. Å det jag tycker när du gör pyssel är att det är enkelt tex kransen en klädhängare enkelt,billigt det är väl toppen. Dessutom är du alltid snygg att se på. Snygga kläder alltid glad. 🌹🌹

 2. Anna

  BRA har ju gjort det till en grej att deras flyg går sönder till och från Umeå, det händer titt som tätt. Var glad att du inte behövde åka buss, jag känner flera som har fått det som ersättning för det inställda flyget. Jag tror att de försöker avveckla linjen Umeå-Bromma genom att skaffa missnöjda resenärer; både de där otrevliga små flygen och alla inställda avgångar och trasiga plan.

  1. filipparadin

   Oj, då måste Anja och jag haft grym tur. Vi flyger mycket med BRA men det här är faktiskt första incidenten hittills 😬 kram F

 3. Linda Johansson

  Åhh vilket gulligt spöka, får jag tummarna loss ska jag göra ett spöka till alla mina små syskonbarn ☺️

  Kram
  Linda