Filippa Rådin

Pysslig halloween

Nu känns det verkligen som att jag har kommit igång med min YouTube kanal! Så kul. Jag har gått bananas på härliga och enkla pyssel som jag hoppas att ni ska bli lika inspirerad av som jag inför helgen. Sånt ni kan göra själva men också bjuda in barnen till. Jag har aldrig förstått och kommer aldrig förstå grejen med att skrämmas på allhelgona, en helg som vi enligt tradition i Sverige istället hedrat våra nära och kära som inte finns med oss längre. Jag kan låta som en gammal kärring och tycker ni det, välkomnar jag kärringen i mig och står fast vid min åsikt :):). Med tanke på det kommer ni inte hitta några läskigheter bland mina Youtube klipp däremot saker jag själv gillar 🙂 Jag vet att jag inte är perfekt än när det gäller mina filmer så kom gärna med konstruktiv kritik på vad jag kan bli bättre på men såga mig helst inte vid fotknölarna för då gör det ont i hjärtat och trots att jag är tuff tjej kommer jag att bli ledsen 🙂

Men hör ni, vad vill ni se på min kanal? Vad vill ni inspireras av? paketinslagningar, Smarta grejer till barnrummet, pyssel man kan göra tillsammans med barnen, diy-present pyssel?

Puss på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Ang pumpa filmen…blir pysselsugen👍🏻😄🎃
  Tips:Blomman är jättefin men i vägen och försök sluta säg ”eum”…jag kommer fortsätta titta👍🏻

 2. Rosa

  Halloween, med alla små spöken, är alltid den 31 oktober. Alla Helgons dag, då vi tänker lite extra på våra nära o kära, infaller alltid på en helg. Den första helgen i november, mellan 31 okt och 6 nov. Jag tycker oxå att det är viktigt att vi håller isär dessa dagar. Även jag tycker att det är bra om man håller Halloween på en familjevänlig nivå. Ha en trevlig höst🍁🎃🍂👻

 3. Lollo

  Jag håller med dig angående allhelgona.. halloween är 31 oktober å ingen annan dag.. infaller det dock mitt i veckan så anser jag att man kan fira det helgen innan…

 4. Mona Skoglund

  Jag kan bara hålla med dig, specelt i dessa tide med alla clowner som springer runt på stan. Härligt att du tycker likadant 😊

 5. Susanne

  Jättefina pumpor och bra tips på lite snällare halloweentema, när man har små barn 👍🏼🎃
  Älskar pyssel särskilt nu i höstrusket, så fortsätt gärna med roliga tips för både vuxna och barn. 👍🏼😊

 6. Madde

  Men det är ju olika högtider så att fira halloween på samma dag som allhelgona är ju tokigt värre tycker jag! Vi kör lite halloweenkalas med barnen nu på lördag, eftersom halloween ändå infaller den 31/10 väl? Aja, jag tycker som du, så då är väl jag också en tant då 👍🏻