monster dålig period – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

monster dålig period

Vi är inne i en sån monster dålig period med Maximilian. Har det varit knapert med sömn innan är den istort sätt obefintlig just nu. Han håller på att få kindtänder och har så sjukt ont, alvedonen hjälper typ bara när den precis kickat in, stackars liten :(!!,, Det sliter nästa våra vuxna hjärtan i stycken av att se honom lida som han gör. Ingen av våra andra barn har varit så påverkade som Maximilian när det gäller tänderna och det är som att tänderna tar satts och växer mitt i natten, typ 02-02.30 och framåt. Så i natt har jag och Maxi varit uppe och sprungit sedan kl 03.30. Sliten trebarns morsa är bara förnamnet och jag är så långt ifrån galasnygg som man kan komma.

Galasnygg eller inte det är höstlov och nu sitter vi, hela familjen inpackade som sillar och taggade till tänderna påväg till Åre. Ska bli så skönt att få komma iväg med familjen. Förra höstlovet åkte vi också till Åre med barnen, då hade vi det så bra att vi bestämde oss för att ta en repris i år. Nu gäller det bara att alla är på samma toppenhumör som förra året :). Men få jag gissa kommer det bli ännu bättre, vi har bjudit upp vänner som har barn i samma åldrar… mycket ska gå fel om inte det här är ett vinnande koncept :).

Kört in på en bensinmack för att tanka bilen ut kommer min underbara fru med famnen full med tidningar till mig, jag tror att jag måste fria igen!!! Skit hon är verkligen överraskningarnas drottning min fru. När jag är som mest trött och sliten dundrar hon in med dom där små sakerna som hon vet att jag älskar. Livet är inte alltid en solskensdans men så jävla bra ändå :)!

Vi startar om bilen och kör rakt in i solskenet. Tack söndag!

Hoppas ni får en underbar dag och glöm inte att se dom små sakerna, love you!  :)F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vi använder Mam Multident (tror jag den heter) vid tandsprickning. Jag upplever att sömnen blir bättre om en applicerar det vid sänggåendet.

 2. Anita

  Ha ett härligt lov.
  Ett tips till onda gommar, om ni har nån kompis i norge eller kan åka dit så finns det ett medel på apoteket som heter dentinox (ser nu när jag googlar att det går å beställa på nätet även i sverige; mecindo.se)
  Jag har användt det på båda mina barn o det har varit superbra
  Må bäst