Vad hände sedan? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vad hände sedan?

holiday_club_areVad hände sedan med Maja och Emmi och deras vänskap?! Vänskapen började i Sälen och det var ett smärtsamt avsked då dom inte visste om dom någonsin skulle träffas igen. Efter det åkte vi ner till Karlstad i sommars, lyckan var total, men sedan då, skulle det sluta där? Det är inte lätt att vara liten och hitta en bästis typ 90 mil ifrån varandra. Men det är inte så omöjligt om föräldrarna också gillar att umgås och tillråga på allt småbröderna Erik och Elvis finner varandra. Det tar oss dit vi är nu, på Holiday club i Åre tillsammans och firar höstlovet. Bättre höstlov kunde vi inte ha.

Första riktigt heldagen här i Åre och vi har det så vansinnigt bra!! Aaaaaaaa! Elvis har maxat lek och bad med Erik. Elvis har gjort så stora framsteg i vattnet med hjälp av Erik och det är helt underbart att se. Från att alltid hatat vatten och bad till att han idag gått från små bassänger till den största och att han i kväll bad om att få gå ner till poolen igen. Herre gud som vi slitit och avvaktat till att den här dagen skulle komma, nu är vi där, hallelujia!

Emmi och Maja, så självklara och underbara! Från första stund var det bara dom och sedan dess är varje dag tillsammans en bästis dag. Hur skönt skulle det inte vara att träffa en helt okänd person i skidbacken och från första stund känna trygghet och samhörighet.

  • Vill ni läsa om Emmi och Majas avsked i Sälen hittar ni det HÄR
  • Vill ni läsa om Lyckan i Karlstad hittar ni det HÄR

holiday_club_are

Har lek lite med min nya undervattenskamera från Olympus i dag, så roligt! Tjejerna har kunnat ha den själva och fotat under vattnet. det är väl därför skärpan inte alltid är helt hundra men jag tycker inte att det gör något, det är lite av stunden och rörelsen i vattnet :).Kul har det varit ialfafall 🙂holiday_club_areholiday_club_areholiday_club_areholiday_club_areholiday_club_areholiday_club_areholiday_club_areholiday_club_are

god natt kram på er alla! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.