Lite snö, lite pulka – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Lite snö, lite pulka

PB020296Det är 100% full rulle med barnen här i Åre. Maximilian vaknar fortfarande kl 05 efter vintertiden har slagit in och han har fortfarande problem med tänderna. Idag var det min tur att ta morgonen, speciellt nu då Anja blivit förkyld igen. Helt galet vad jobbigt för henne då hon hela tiden får bakslag i förkylningar. Nu när hon äntligen varit frisk ett tag och hon kommit igång med träningen så kommer bakslaget. Hoppas det inte blir en långvarig förkylning.  Det är lite roligt umgänge vid 05 ute i korridorerna. Alla med småbarn är ute och vankar och funderar på vilken tid som är rätt att lägga ner barnet i vagnen och kanske lyckas med att ungen somnar så mamman får några minuter powernap innan frukost. Alla lika förstående och alla lika irriterad då någons barn skriker och risken att ens egna barn ska vakna då man precis lyckats få den att sluta ögonen.

Idag var vi sega som tusan på att vakna efter att Maximilian somnat om igen. Skönt att alla sov ut lite. Anja mår kanske inte hundra men är på benen. När gardinen drogs åt sidan så låg det snö på backen. Vilken härlig känsla!! Barnen var inte så sugna på att bada så jag smet en stund på byn medans Anja klädde barnen och gick på lite upptäcksfärd innan vi möttes upp för att äta lunch.

Maximilian tog sig själv lunchvila och gav oss en lugn stund att äta lunch med dom andra barnen:). Vad underbart det är ibland då man vet att barnen ätit och somnat på tider som de är vana vid. Det är så lugnande när man vet att de mår bra.

Efter lunch sprack det upp och solen tittade fram. Så då blev det snabbt inköp av lite pulkor och sen drog vi upp till Björnen. Vad enkelt allt kan bli med lite snö och några pulkor. Maximilian verkligen älskar snö och det ser ut som om han kommer ihåg hur man åker pulka sen i fjol :):):). Han skyndade sig att sätta sig i pulkan och putta sig framåt,  Det finns inga hämningar i den kroppen! Han bara kastar sig in i nya saker och kör. Elvis hade så mycket spring i benen och jag vet inte vart han sett det men efter ett tag så sprang han mest ner för backen och gled på magen!

Efter pulkaåkningen åkte vi runt och kollade på lite hus. Missade Charlotte Perrelli med några minuter visade det sig sedan. Vilket fint hus!! Vilken utsikt! Avslutade bilturen på copperhill och en varm choklad. Vilket underbart hotell. Helt klart i min smak. Alla blev så harmoniska av att sitta i soffan och dricka choklad och efter en stund var barnen eniga om att det var här vi skulle flytta och bo . Haha. Typ köpa hela “stugan”. Jo, jo det vore något…. Hahaha

PB020275 PB020274 PB020270 PB020267 PB020258 PB020255 PB020252 PB020248 PB020247 PB020242 PB020237 PB020232 PB020227 PB020223 PB020221 PB020216 PB020210

Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene

    Ni är helt underbara du och Anja vilken härlig familj. Ni är en fin förebild för alla människor. 😍Tack Mvh/ Helene

  2. Ebba Jensen

    Så fina bilder!! Och du skriver så humoristiskt och målande så att det känns som att man är på plats med er! Kul det där med alla mammor i korridorerna på morgonen, haha 🙂 Kram på dig!