Filippa Rådin

Kreativiteten flödar hemma hos oss

Vilken jävla skit dag. det är såna här dagar man tackar gud för att man har en familj annars hade jag dragit täcket över huvudet och aldrig velat gå upp den här dagen.

Jag citerar Elaine Eksvärd som skrivit så mycket bra angående USA:s val och Trump:

Orättvisorna frodas i världen och vältaliga politiker har inte hjälpt så nu tar man chansen och röstar på galenpannorna. Femtio procent USA:s befolkning röstar inte. Det är inte så konstigt när du har ett politiskt system som bara tillåter dig två val. Och när de två valen känns usla, vad gör du då? Det politiska snobberiet och avståndet mellan politiker och folket är farligt. Samma fenomen har vi i Sverige där majoriteten faktiskt inte vet vad våra ministrar heter eller varför de fått sina poster. Politiker går till PR-byråer och får medieträning när de borde åka ut till folk och lära sig prata med dem. Politiker flirtar med journalister och etablissemanget, men de som flirtar och ser folket kommer vinna val oavsett om de bär järnrör eller ”grab the pussy”. Det tar emot att säga men vi har något att lära av detta, av Trump.

I generationer har kvinnor bevittnar orättvisor. Vi har kommit en bit men inte långt. En kvinna kanske blir president invänder folk. Men om hon förlorar mot en sexistisk dåre som tycker klimathotet är larvigt, då har vi jävligt långt kvar.

Mitt huvud var tungt igår och jag hade förhoppning om att det skulle kännas bra mycket lättare i dag, men icke! Världsläget berör mig hårt och jag blir orolig för våra barn framtid.

Om det är något som är bra är det att jag ofta blir jag raslös och kreativ när jag är tung. I dag ringde jag min bästa kompis och skrek att hon genast måste komma hit och styra upp mig och vårt hem. Skrek var att ta i, men det lät lite bättre att skriva så för historien. hahahaha. Jag bad henne komma och hjälpa mig. Sen känner hon mig så väl och förstod allvaret i att jag behövde en injektion av hennes kreativa och begåvade hjärna när det gäller att göra om här hemma. TACK UNDERBARA; FINASTE MARIE, dina tankar gör det så mycket lättare för mig att vara kreativ och även sätta min fru i hårt arbete hahahaha.

I dag vill jag ge alla er där ute en STOR kärleksfull kram för jag tror att kärleken är viktigare än någonsin just nu. Jag tror att börjar vi ge oss själva kärlek och alla runt oss orkar vi också stå emot hatet. DU är så värd att bli uppskattad för just den unika människa DU är!! Glöm aldrig det och glöm för guds skull inte att påminna dig själv, ofta, gör det till en rutin att boosta dig själv varje dag! /F

PB090329 PB090338

Har aldrig blivit helt nöjd med färgen på den här väggen vet inte hur många gånger jag målat om den….PB090333 PB090347PB090353 PB090356 PB090363

Den här bilden anklagar min fru mig att jag ser sådär bloggfånig ut på bara därför blir jag tvungen att lägga upp den hahahaPB090380PB090397

Allt är upp och ner nu, och det är projekt över allt men snart så ska vi väl ha ett färdigt resultat….hoppas jag 🙂PB090396PB090391

Den här vackra klockan kommer från Anjas morfar, älskar den verkligen.PB090390PB090389

…Och nej, mina provmålade färger blev inte alls som jag tänkte mig så jag får åka tillbaka och köpa nya. Känns som att det går troll i den här väggen men skam den som ger sig 🙂PB090398PB090400PB090399PB090401

Spritskåpet fick flytta in i köket för ett tag, nu får vi känna efter om det är såhär vi vill ha det.

Som sagt överallt är det lite roddigt

Filten på för att Maximilian inte ska vakna av lampan 

God natt på er! Kram F

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann-Charlotte Timander

  Den svarta klockan är från Anjas mormors hem. Hennes pappa, Anjas mormors far bar den på ryggen hem och gav den till sin fru, Anjas mormors mor. Det var vinter och det var ganska långt att gå. Han var en kraftig, lite kärv man, med ett stort och varmt hjärta.

 2. Mona Skoglund

  Lite konstigt är det allt att så många har röstat på Trump för allt han har lovar att genomföra är ju med stor osäkerhet tex om aborter. Att det bara är kvinnas fel och att hon ska bli straffad..Men att man känner sig förfärad över valet är ju inte underligt..

  1. filipparadin

   Ja eller hur jag förstår inte för mitt liv hur man kan rösta på honom överhuvudtaget men att kvinnor dessutom har gjort det är för mig en gåta. Kram F

  1. filipparadin

   Spritskåpet har jag själv ritat och lämnat in till en snickare som gjorde det av gamla fönster och tavlorna köpte jag på NK:s bokavdelning. Kram F

 3. Ebba J

  Snyggt med spritskåpet tyckte jag! Och jag gillade färgen på väggen men jag har ju sett fler färger som sett fina ut som du/ni varit missnöjd med 😉 Så kul att Maximilian vaknar av ljuset men inte av att båda föräldrarna står där inne och skramlar 😉 Kom ihåg att ge dig själv cred för den fantastiska kvinna du (verkar vara) är och för det du åstadkommer. Du är grym! Kram på er!