Anja skruvar sönder Emmis pjäxor – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anja skruvar sönder Emmis pjäxor

Jag älskar att våra barn bara kastar sig ut i backen. Det blev lite svettig stund för mig och Anja att hinna med när barnen var ivriga på att komma upp i liften och vi insåg att vi glömt Maximilians skor. Surt att lägga pengar på nya skor när han precis fått uppdaterad skogarderob hemma. Samtidigt när vi kollade i affärerna i Hemavan ska vi vara glada att dom har skor i närheten av hans storlek. Hans storlek är kanske inte den man säljer mängder av. Emmi har nya pjäxor och skidor, eller grejer hon egentligen skulle ha förra året men Anja insåg hon skaffat för hårda pjäxor och för långa slalomskidor. Men nu funkar de turligt nog perfekt i år. Elvis bara hoppade i sina grejer och Anja hann nästan inte med. Jag tog det lugn med en sovande Maximilian:) gäller att vara smart när man väljer Vem som ska göra vad!! Nä nu är det ju egentligen så att jag kanske inte ska skryta så mycket på min skidåkning och att ta Elvis på sin första tur är något jag håller mig undan. Han är inte den som har det största tålamodet om det går lite fel ifrån början kan det äventyra hela säsongen. Men det syns så väl att han tar stora steg just nu. För trots han ramlade efter första svängen så kravlade han sig upp igen och var snabbt runt sin världsmästarmamma och körde följa John. Efter två tre åka åkte han banan i barnbacken och försökt ta liften helt själv. Älskade unge!! När han väl är på humör så utmanar han sig så fint hela tiden. 

Tror ni någon brås på sin mamma? Kanske den unge på 1 1/2 år och som längtar mest till att få åka skidor. Vi har tagit med skidorna till Maximilian. Det är absolut för tidigt att lära honom att åka men vi lät även Elvis tidigt få leka med skidorna och bara stå i pjäxor och glida några meter så de får känna att de är med:) men känner jag Maximilian så lär det bli totalkaos och att han prompt ska upp i liften och kommer vägra ta av sig skidorna sen. Hahaha

Har man en fru som var världens bästa så är det lätt att det blir en hel del teknik snack som jag nog aldrig kommer att förstå. I kväll blev det verkstad med Emmis pjäxor tillsammans med Mojja ( barnen kallar “Pärson” Mojja) . Tydligen kommer Emmi inte fram med knäna så mycket som dom vill och då började dom skruva sönder hennes pjäxor. Visste knappt man kunde ta isär dom sådär innan jag träffade Anja , eller ens att man kunde ta ut innerskorna…

Här slipar Anja ner plasten för att göra dom mindre styva och få dom mer rörliga i skaftet för Emmi🤔🤔🙄 Ta hand om varandra och njut av att helgen bara börjat 😘kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.