Utveckling och gala – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Utveckling och gala

Hejdå Tärnaby/Hemavan och tack för dom här fantastiska dagarna! Viken lycka att få lämna mörker och surväder bakom sig och bara åka upp till ett gnistrande vinterlandskap! Jag känner mig som världens lyllos. Så glad  över att fått vara tillsammans med familjen och helt fokusera på tid tillsammans. Lyckan att se sina barn kämpa med sina svårigheter och tillslut hitta verktygen. Både Elvis och Emmi har utvecklat sin skidåkning så mycket dom här dagarna. Blir så imponerad över min fru och hennes blick och driv att aldrig bli nöjd över något som är mediokert. När det gäller Emmi hade vi köpt lite för hårda pjäxor till henne. Det har inte varit lätt för henne att hitta rätt känsla och position i sin åkning, hade det varit jag med min okunskap skulle jag nog inte fatta att det satt i materialet. I helgen har “Pärson” och Anja så smått börjat hitta nycklar till Emmi genom att skruva sönder och skära om pjäxorna och hon åker sååå mycket bättre. Vilket såklart sporrar henne och gör åkningen sjukt mycket roligare på alla sätt.

Elvis kan åka helt själv nu efter en helg i backen. Det behövdes inte mycket, viljan fanns redan där så det var bara för bitarna att falla på plats och börja där vi avslutade förra säsongen.- Tänk vad skönt när hela familjen (inkl Maxi) klarar sig själva! Jag drömmer mig genast bort och och tänker att det skulle vara grymt att åka iväg med hela familjen typ till Aspen jobba lite men framför allt åka skidor typ i två månader. Ta en time out! Vem vill inte det?! Är det någon av er som har erfarenhet av att ta ledigt från allt vad skola och verklighet är och åka iväg en längre tid? Hur fungerar svenska skolan? Hur är det för barnen att åka i väg från ett liv hemma till det okända för att sedan återvända till ett liv som snurrat vidare?  Hur har det fungerat för era barn med det sociala?

Är lite stressad över att komma hem.. Som vanligt är framförhållningen inte den bästa när det gäller kläder…..Imorgon ska vi ner till på till Stockholm och Årets Mama…. Jag har INTE fixat outfitsen…. känns det igen?? Jag vill ändå tro att jag är en person med bra struktur men ju längre tid som går i mitt bloggande blir ett mönster allt tydligare när det gäller just våra galaoutfis, jag kan helt enkelt inte blunda längre. Jag erkänner att jag är sämst på framförhållningen men måste ändå säga att jag väger upp det med att det oftast blir väldigt bra. Verkligheten är nattarbete….. sitter nu i bilen och planerar. Tror Anja får ha samma kjol som på guldknappen men att jag gör om det och sprättar bort spetsen, Överdelen har jag inte knäckt än……Själv funderar jag på att ha mina vida svarat byxor men att förnyat dom med att sy fast revärer…… Ja ni hör det blir natt arbete :):):).guldknappen

Hoppas ni alla haft en bra helg! Kram F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Tack för en bra och intressant blogg! Måste få passa på och fråga dig en sak. Jag behöver nya vinterkängor, men det är så svårt att hitta ett par varma och sköna som ändå ser ok ut, tänk snö och små barn. Kan du eller Anja rekommendera några skor? Tack!

  2. Margaretha

    Men du e ju för rolig😃Gör som mig,ta fram allt som är snyggt och se om du kan göra en oväntad kombo,ta gärna en glögg och spela lite musik ochså så ska du se att det löser sig,det!😁Ha så kul imorrn!