Just nu är vi på väg. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Just nu är vi på väg.

Hej fina ni. Den här fm blev av förklarliga skäl lite mer “glammig” än en vanlig morgon som mest bara består av kladd och barn som ska iväg till föris och skola. Idag är det galadag och i och med det, även dags för piff :). 

Morgonen började såklart precis som vanligt men kl 9 när barnen var lämnade klev Make Up Heidi in genom dörren. Tänk om man fick börja varje dag såhär….att någon kom hem till en med lite piff. Så glamouröst😊👌🏻! 

Ser verkligen fram emot den här kvällen. Förra året mottog Anja och jag pris för årets mamas. Ikväll slipper vi nervositeten att gå upp på scen och kan njuta fullt ut av att bara träffa trevliga människor, äta gott och ha kul. 

Förra årets galamiddag var en ren och skär energiboost som både Anja och jag levde på länge efteråt. Det var under den kvällen Anitha Schulman beordrade mig att köpa pysventiler. Hahahah efter två barn hade jag aldrig tidigare hört talas om detta lilla underverk. Och vips var Maximilians magproblem lösta. Tack för det Anitha!! 

Det var också förra året som Anna Kinberg Batras livvakt fick sitta barnvakt till Maximilian….

Mer om förra året läser ni om HÄRLämnar storm,regn och Umeåframme i taxi på väg in till storstad . Vi har lite att fixa innan kvällen. 

Ha en fin dag! Kram F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman

    Haha, jag älskar historien om livvakten! Och ni är förbaskat vackra 🙂
    Vi har julpysslat deluxe hemma den senaste veckan – satt upp julgran, bakat lussekatter och gjort lite DIY-saker för både vuxna och barn. Titta gärna in på bloggen och se om du kan hitta lite inspiration 🙂
    Kram <3