Vi lyfte taket på Oaxen – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vi lyfte taket på Oaxen

Vilken kväll! Tänk om jag kunde leverera samma powerkänsla till er som jag fylldes med igår! Vi lyfte taket på Oaxen med härlig stämning och massor av tuffa och grymma badass mamas.

Vi reser, jobbar och det är mycket av allt i vårt liv. Och det kan vara svårt att tro, men vi åker på en bråkdel av alla inbjudningar vi får just för att vi prioriterar tid hemma. Oj nu när jag läser det igen låter det lite skrytigt, det är verkligen inte min mening mer förklaring till att allt vi gör, är noga vägt på guldvåg, vi väljer uti från hjärtat och för att det berör på ett eller annat sätt. När Inbjudan till Årets Mama kommer blir jag genuint glad ända in i hjärteroten. Jag vet redan innan att det  är en kväll med lyckogarnti. Något jag väldigt gärna inte tackar nej till.

anjaochfilippa_vimmelbildåretsmama_oaxenåretsmama_oaxenåretsmama_oaxenåretsmama_oaxenåretsmama_oaxenAlla säger att dom fick bästa bordet…men om sanningen ska fram var det vi som fick det 😊. Inte nog med att jag fick sitta vid samma bord som min fru. Jag fick även glädjen att sitta tillsammans med Simon Sköld, Camilla Läckberg, Isabell Adrian och Frida Fahrman. Så sjukt kul och så trevlig människor!. Vi stor grät, gapskrattade och fick varandra att må bra. Egentligen ganska märkligt med tanke på att vi inte känner varandra tokbra men kemi uppstod och vi gav varandra en riktigt grym kväll som jag sent kommer att glömma. Tack!

åretsmama_oaxenÅrets Mama-gala var kanske viktigare än någonsin med sitt tydlig ställningstagande i högaktuella frågor. Tilde de Paula som är Unicef-ambassadör ledde oss igenom galan och det hade funnits någon bättre konferencie för kvällen. Hon uppmanade oss att “Dina barn är mina barn” och vikten av att vi bryr oss om varandra och omfamnar “våra” barn med kärleksfull famn. Hon fick oss att bli berörda till gråt åt sina självupplevda berättelser om flykt. Brutalt smärtsamma berättelser som fick många av oss att bryta ihop. Jobbigt, javisst men så nyttigt att ständigt bli påmind.åretsmama_oaxenåretsmama_oaxen

Årets viktigaste Mama blev Elaine Eksvärd, Gud vad jag beundrar denna uber starka och modiga kvinna!!! Elaine vägrar vara tyst och vägrar rätta sig in i något bekvämt “mellanmjölksled”.  Hon har själv varit sexuellt utnyttjad och orkar ta debatten om sexuella övergrepp och hon gör det helhjärtat för barnens skull. Hon uppmanar alla oss med barn att stå upp för dom och inte vara rädda för att såra människors heder. Alla barn har rätt till en barndom, tre i varje klass har inte fått det. Hennes mission är att tre barn ska bli noll. Hennes ilska och frustration driver henne framåt. Hon är något alldeles extra och för mig symboliserar hon en riktig hjälte mama! TACK Mama för en oförglömlig kväll!!

Om någon minut landar vi på Umeå flygplats och snart får jag krama våra barn. Trots att jag haft ett helt underbart dygn går inget upp mot sekunden när man öppnar dörren hemma. Den känslan slår inget i världen!

Glöm inte att du är viktig både för dig själv men också för din omgivning. Ditt engagemang kan förändra ett liv och du har fått en viktig uppgift.. DU är viktig just för att DU är den DU är. Tack för att du finns och tack för att du följer mig här på min blogg. Du betyder mycket även för mig som aldrig träffat dig. Kärlek F

 

åretsmama_oaxenåretsmama_oaxen åretsmama_oaxenåretsmama_oaxenåretsmama_oaxenåretsmama_oaxenAnjaparsonAnjaochfilippa

Fotograf: Camilla Svensk Alla bilder utom dom två sista som är tagen med min mobil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Snyggaste brudarna i stan 😉 alltid lika snyggt uppklädda, du har en riktigt bra smak Filippa och en “jäkel” på att komma på idéer 🙂
    kram