Vårt “nya” sovrum – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vårt “nya” sovrum

Så här blev vårt “nya” sovrum :). Älskar tavlorna som jag köpte för ett bra tag sen nu utan att veta var jag skulle hänga dom. Nu har dom fått den bäst platsen, vårt sovrum :). Tidigare hade vi en buntad sänggavel som det i och för sig inte var något fel på men efter att vi tog bort den känns rummet så mycket fräschare. Det är något med luften, den känns inte lika “dammig”, säkert något jag bara inbillar mig men känslan är mycket bättre utan i allafall 🙂P1250270 P1250268 P1250265P1250273P1250316

Som jag letat sängbord! Det finns en uppsjö ute på marknaden men trots det har jag aldrig riktigt hittat det jag vill ha. Fram till nu har vi haft gamla stolar som stått på vardera sida om sängen, Inte helt optimalt och inte så snyggt heller för den delen. Så här om dagen slog det mig att vi kunde prova att sätta upp våra “mjölklådor” och det blev så bra. Ibland har man lösningen närmare än man tror :).

Det här är min familj i ett nötskal. Jag står och fotar vårt “nya” sovrum och har precis stått och petat på något en millimeter hit eller dit, allt för att det ska se ut som att vi alltid lever i ett väl städat och väl organiserat hem….hahaha. Verkligheten är den härP1250298 2 P1250296 P1250290 P1250285P1250308

Stor kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rantamor

  Det är ju precis det här som är så härligt med er lilla familj, ni bara är och njuter.
  Att få se en “kändisfamilj” (som man väl ändå kan kalle er ), vara så himla “vanlig” men kaos och ihopbryt ibland
  det gör ju att man bara älskar er och blir så varm i hjärtat att just era tre barn har fått er som föräldrar.
  Följer din blogg Filippa och njuter, känner igen åldrar på era barn när vi har barnbarn tre stycken i de åldrarna ungefär.
  Just nu längtar vi till jul på Tomtebo då vi får fira jul med våra kärlekar.

  Ta hand om varann. Kram från Rantamor.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Så fina ord! Tack för att du gillar att följa mig och för att du ger massor av kärlek. Hoppas ni får en fin jul 🙂 Kram F

 2. Angela

  Det blev verkligen jätte bra med “mjölklådorna” och visst blir rummet mycket fräschare utan en sänggavel 🙂
  Stilrent! 🙂
  kram