Just nu – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Just nu

Just nu sitter jag med min fru och fikar på kulturbageriet i Umeå. Anja gör narr av mig på instagram och insta stories och vi skrattar rått åt det båda två. Låter kanske konstigt att säga att man har det mysigt när någon skojar om en, men faktiskt just nu har vi det grymt :). Det är inte ofta vi hinner ut såhär och äta frukost, I vanliga fall vid den här tiden skulle vi precis kommit hem efter att lämna baren på föris, men imorse tog min mamma den pucken och vi åkte ner på stan, Anja skulle hålla frukostföreläsning och efter det drog vi hit för att äta lite och jobba undan. Vardagslyx i kubik!

Ta hand om varandra och glöm inte att njuta, det är ju onsdag, och så här nära helgen har du inte varit på hela veckan :)!! Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.