Filippa Rådin

Så enkelt målar du trendgolvet!

Ett projekt tillsammans med vår fantastiska samarbetsparter Caparol

Hej alla härligt inspirerade människor! Idag känner jag mig energifylld och peppad. Jag tror att ni som följt mig ett tag förstår precis vilket sinnestillstånd jag är i. ALLT kan hända hahaha och det är mesta är i turbo, Anja ska ha kläder till TV-kommentering och mycket annat ska fixas inför att vi åker ner till Stockholm på jobb i helgen, massor av förberedelser inför morgondagen då  Anja och jag ska filma några nya YouTube pyssel filmer till er, fix inför familjens julkalendrar och ikväll ska vi närvara på Motorcentralens event – Annas motorklubb för brudar. Kul, kul ,kul!

Hur som helst igår landade Elle Decoration i vår brevlåda men det var inte förrän i dag jag hann bläddra i den, Blev så glad för ett projekt som Anja och jag gjorde tillsammans med Caparol redan tidigt i somras ligger nu på omslaget av tidningen! Och det bästa av allt är att jag kan tipsa/visa er hur enkelt det är faktiskt är att göra något som både ser sjukt svårt ut och dessutom är vansinnigt snyggt!  titta på filmen och bilderna och gå sedan in HÄR så förstår ni både hur kul och enkelt det är:)

caparol_maladehem  caparol_maladehem  caparol_maladehem caparol_maladehem  caparol_maladehem   caparol_maladehem caparol_maladehem caparol_maladehem  caparol_maladehem caparol_maladehem caparol_maladehem  caparol_maladehem  caparol_maladehem   caparol_maladehemcaparol_maladehem

Puss på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.