Kroppen kliar av rackartyg – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kroppen kliar av rackartyg

Jag måste sitta tyst, men hela kroppen liksom kliar av att hitta på rackartyg. Det är filmtajm. Anja blir intervjuad, mycket av det hon säger har jag hört många gånger tidigare men det spelar ingen roll,jag njuter av att lyssna till hennes röst och hennes historia. Och kan höra henne om och om igen ,hur många gånger som helst. Men när man inte är med framför kameran är rollen bredvid att sitta knäpptyst och helt stilla. Visst är det lustigt när man måste vara tyst så får man känslan av att man måste göra något rackartyg 😄😄😄. Hur ska detta sluta!?stor kram på er!! 😊F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninna

    Fina bilder! Varifrån kommer Anjas snygga jeansskjorta? Letar som en tok efter en snygg och enkel, men det är ju så hilma många sömmar på alla jag hittar….
    Kramar till er!