Hur gick det sen? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Hur gick det sen?

Hur gick det med kläderna till morgondagens gala?!!
Träffade en av er i dag, en av mina underbara läsare när jag och Anja satt och åt lunch på ett stort köpcentra här i Umeå. Jag blev så glad! Det blir så verkligt för mig att ni verkligen finns och engagerar er när ni kommer fram och hälsar. Många av er ber om ursäkt och säger att ni egentligen inte vågar. Vad är det för något??! Ni är ju mina modiga, starka och fantastiska läsare och jag blir så glad när ni ger er till känna :)! Ni värmer mitt hjärta med era fina hejarop och kommentarer här på bloggen och ni lyfter mig så många gånger,

Hur som helst En fråga som kom upp i dag var. Hur gick det med kläderna?! Jag har hämtat dom idag och det blev så bra!! Här nere ser ni från start till mål 🙂

IMG_2475

Längd och form diskuteras med Eva.IMG_2473IMG_4239IMG_4241

Ihop tråcklad och nålad Anja 🙂IMG_4380

Första provningen, här saknas en volang och lite annat men man får en härlig känsla av hur fint det kommer att bliIMG_4383IMG_4431 2

Ofixad, utan skor och en slarvet knutet band. imorgon kommer allt sitta som det ska i kväll får ni en tjuvkik på hur det kommer att se ut .IMG_4432

Anjas outfit är inte riktigt rättvis på den här bilden. Det ska till en tyllkjol under kjolen för att ge den lite mer vidd, accessoarer saknas ljuset är inte det bästa och blöjor och stök runt omkring följer inte med oss ner till Stockholm :):):). Men så här och ännu finare kommer min älskade att bli.

Ta hand om er! Stor kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anita Lundström

  Super snygga bägge två.Klart det snyggaste jag sett på er.Pax för att köpa av er dessa då ni lessnat! Kram Anita

 2. Kikki

  Wow så snyggt och så snygga ni är! Älskar att se kreativiteten och designprocessen. Evas ateljé ser ju helt ljuvlig ut!

 3. Margaretha

  Woaw!Men åh hjälp vad snygga kläder!!!vilka detaljer! Kul att träffa er idag,hade kunnat prata ihjäl er,men nått hyffs får man ju ha! 😉Ha så kul på galan!

  1. Lollo

   Nån som kollar julkalendern tror jag med tanke på “mumier och makaroner” 😉 gillar när han säger det..

   Fina ni kommer vara i morgon Filippa 😉