Något speciellt – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Något speciellt

Svenska hjältar galan är något speciellt för oss inte bara för att Anja sitter med i juryn utan för att det faktiskt lyfter våra vardagshjältar. Personer, vilka som helst ,du, din bästa vän eller din granne som med sitt mod och kurage ingripit och gjort hjältedåd, alla kan bli Svenska hjältar. Jag älskar det, jag älskar när man lyfter det positiva i samhället och jag gråter alltid hejdlöst så att sminket rinner i floder under kvällen.

Gårdagskvällen var inget undantag,
jag blev lika berörd och imponerad över alla dessa underbart starka människor som på olika sätt engagerat sig för någon annan. Frågan jag ställde mig under kvällen var, skulle jag våga ingripa med samma övertygelse och på samma sätt som dom?! Jag hoppas verkligen det. Och skulle jag hamna i en obehaglig situation ska jag tänka på dom här hjältarna och låta deras mod ge mig kraft till att våga, för det sista jag vill är att vara en mes! Och hade det varit jag som behövde hjälp, känt panik eller vad som helst hade jag så inåt h-vete velat ha hjälp själv.

Vi är alla människor som alla har ett sammanhang
där vi betyder mycket för dom som står oss nära. Vi har alla ett stort värde och vi måste vara rädda om varandra och aldrig låta rädslan ta överhand.

När galan slutade var vi alla ganska trötta
och ingen var på något speciellt partyhumör så vi kastade oss in i en taxi och drog till ett lugnt PA&co. Där fick vi sitta helt ostörda, det var så lugnt att det nästan kändes som att vi abonnerat stället själva, Magi! Hahaha fem starka pratglada individer som inte träffats på länge och som har mycket att ta igen. Ja ni kan ju tänka er, tur att vi princip var själva. Tiden flög iväg och kändes alldeles för kort, helt plötsligt stängde stället och det var det dags att gå hem. Tröttheten var som bortblåst, kroppen påfylld av kärlek och energi och vi hade lätt kunnat fortsätta bra mycket längre.

Nu när jag sitter på flyget hem känner jag tacksamhet över dom personer jag har i mitt liv som ger mig substans i livet. Det är så viktigt att man har möjlighet till påfyllnad. Tack för allt ni är och tack för igår hjärtat, Gabriell, Mia och Elcim ni ger så mycket kraft👊!svenska_hjaltar

I går hann jag med en lunchdejt jag och min fru, brutalt underbart. Det är något speciellt med att byta miljö, man pratar om helt andra saker än vad man normalt brukar göra.

svenska_hjaltar

Sista fixet inför galan 🙂

svenska_hjaltar svenska_hjaltar svenska_hjaltarsvenska_hjaltar

Min vackraste. I går var hon ögonbedövade vacker!

IMG_4460

Prövade örhängen men bestämde mig för att köra utan.

.IMG_4508 IMG_4509 IMG_4513 IMG_4514IMG_4515 IMG_4518 IMG_4521svenska_hjaltarIMG_4535

Lyx i kubik att få en helkväll på PA&Co med dom här underbara människorna!

IMG_4536 IMG_4542

Ni får leva med kvaliten på bilderna, orkade inte släpa med mig min kamera + att bilderna blir mer spontana med mobilen.

Ta hand om er och sov så gott, kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.