Tävla om biljetter till Kents avskedskonsert! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tävla om biljetter till Kents avskedskonsert!

Tävla om biljetter till Kent!
Det är en STOR STOR sorg att jag fått förhinder för att gå på mitt absoluta favoritband Kent avskedskonsert nu på lördag i Stockholm. Och mitt i all besvikelse över att inte kunna gå lever starka minnen kvar över när vi såg dom i oktober i år i Ö-vik, den konserten var hårresande bra och deras absolut sista konsert nu på lördag på Tele2 Arena kommer antagligen gå till historien! Nu har det väckts en idé och det är med stor glädje jag kanske kan göra några personer överlyckliga. Jag tänker tävla ut mina två biljetter till er!!! Ni är så underbara och fina så det känns extra roligt att tävla ut biljetterna till några av er än att sälja dom vidare.

För att vara med och tävla behöver ni kort och gott:
1. Gå in på min instagram och tagga tre personer i mitt Kent inlägg
2. Lämna en kommentar här nedan med en motivering kring varför just du ska vinna :).
Vinnaren dras redan imorgon och eftersom att det är kort om tid måste man svara på mailet om att man har vunnit inom två timmar annars går vinsten vidare till nästa.. Så skynda skynda:) Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till! Kram Filippa

kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert kent_avsedskonsert

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Theres

  Hoppas det inte är för sent att tävla.
  Jag har aldrig varit på Kent och efter att ha lyssnat massor på dem under hösten har jag insett vad jag.missat, och nu är det för sent!

 2. Kornelia

  Min bästa vän fyller snart år, frågar man honom vad han önskar sig så är det Kent, allt som har med Kent att göra, Kent Kent Kent. Det är allt han pratar om. Så hur häftigt vore det inte att vinna biljetter till deras sista konsert!? Och överraska skiten ur han och hans tjej! Vad gör man inte för vänner?

 3. Sanna

  Min mamma älskar Kent, och efter ett jobbigt år för min lilla mamma så hade jag vilja ge henne en underbar upplevelse, att se hennes favoritband live!
  Det hade vart den perfekta julklappen under granen till mamma. 🙂

 4. Jenny Axelsson

  Hej. Jag hoppas verkligen att jag vinner så att jag kan ge världens bästa sambo en chans att gå på konsert. Då hon är världens bästa mamma till vår dotter och förtjänar allt det bästa.
  *hoppas hoppas*

 5. Marie Lindersson

  Jag önskar vinna biljetterna till mig o min sambo. Jag har precis fått diagnosen UTBRÄND…..jag?!?! Nä…tror inte de….men problemet är att hjärnan säger Nej o kroppen bara skriker Ja de fattar du väl.
  Vissa dagar känns bättre andra rent åt hel……e.
  Har under en period på 5 år, brutit upp men mannen till mina tre barn…träffat kvlnnan i mitt liv <3 och haft en far som fått canser…och så två flytter oxå….
  Skulle verkligen behöva nåt som piggar upp och inget vore bättre än KENT 😃 Skulle vara ett möte mä dig o Anja i så fall 😃🎁😃

 6. Susanne

  På nyårsafton fyller vår son 2 år. Jag och min kära sambo har ännu inte kommit oss iväg på något fint på tu man hand. Det vore otroligt fint för oss att uppleva Kents sista konsert tillsammans innan han blir två samt att utan dina andetag varit vår ledsång sen vi träffades! Som kuriosa heter min sambo Kent!

 7. Susanne

  På nyårsafton fyller vår son 2 år. Jag och min kära sambo har ännu inte kommit oss iväg på något fint på tu man hand. Det vore otroligt fint för oss att uppleva Kents sista konsert tillsammans innan han blir två samt att utan dina andetag varit vår ledsång sen vi träffades! Som kuriosa heter min sambo Kent 🤓

 8. Jonna

  Jag och mina tjejkompisar ses allt för sällan pga av vi bor i olika städer och jobbar på olika tider. Så det vore en perfekt julklapp för oss att stråla samman och ha en trevlig kväll tillsammans ❤️

 9. Ulrika

  Jag och min vän Mia såg Kent här i Gävle. Det var första gången jag såg dom men Mia har sett allt!! Hon grät när det var slut och konstaterade….nu är det slut 😪 Skulle vara helt underbart att överraska henne med en sista konsert på “riktigt”. Håller tummarna!!

 10. Sandra

  Jag och min syster har lyssnat på Kent tillsammans i över 15 år… och bara hon har lyckats få biljett till lördagen. Det hade varit såååå underbart att få se deras sista konsert tillsammans med min syster som är den viktigaste jag har, och i sällskap med en tursam vän också såklart 😀

 11. Mikaela

  Jag önskar att vinna biljetter till Kents sista spelning för att återuppleva gamla minnen.. Samma dag som jag slutade 9:an (var några årsedan 😝) var jag på Kents spelning på stadium.. Vilken upplevelse och vilken konsert! En önskan jag har är att få uppleva en spelning med Kent igen.. Mina tonårsidoler! Jag håller tummarna, en vinst hade gett mycket glädje efter ett år med flertalet lunginflammationer! ❤️

 12. Mikaela

  Jag önskar att vinna biljetter till Kents sista spelning för att återuppleva gamla minnen.. Samma dag som jag slutade 9:an (var några årsedan 😝) var jag på Kents spelning på stadium.. Vilken upplevelse och vilken konsert, min önskan är att få uppleva en spelning med Kent igen.. Mina tonårsidoler! Jag håller tummarna, en vinst hade gett mycket glädje efter ett år med flertalet lunginflammationer! ❤️

 13. Erik

  Jag har ingen aning vad min fru ska få i julklapp. Har ingen fantasi, och hon vet inte heller vad hon vill ha. Förutom Kent- biljetter. Det är konstigt att det en vill ha är det en inte kan få. Missade biljettsläppet, och har ej fått tag på några efter.det. Jag skulle bli väldigt glad för en tidig julklapp, men min fru skulle bli överlycklig.

 14. Catarina

  Åååh!! Jag missade att boka biljetter. Jag var ute i alldeles för dålig tid.

  Jag minns första gången jag såg dem. Det var när jag var 16 år, en festival i Nordmaling. Jag vet inte om de hade slagit igenom än då heller men de gjorde sånt intryck på mig att sen dess har det varit ett av mina favoritband. När jag var 20 bodde jag i London, jag minns att jag gick runt med min cdspelare och lyssnade på Kent. Älskar verkligen dem!
  Jag har varit riktigt nere i en depression och skulle behöva något som piggar upp och gör mig glad!

 15. Sandra

  Vi är två trötta föräldrar i desperat behov av egentid och dejt på tu man hand. Vi längtar efter tid tillsammans och efter att hitta på något kul ihop. Att vi älskar Kent båda två och förknippar dem med ljuva gymnasieminnen är ju pricken över i!

 16. Jenny

  Jag skulle så gärna vilja vinna och överraska min fästmö med en konsertkväll utan barn. Som småbarnsföräldrar får man sällan så mycket egentid tillsammans. Vi pratade om att boka biljetter till Kent när biljetterna släpptes, men det rann ut i sanden och blev aldrig av. Vilket jag ångrat sen dess. Vore underbart för oss att få höra låten som spelades på vår dotters namngivning. “Utan dina andetag” live. Håller tummarna och hoppas hoppas hoppas! ❤ kram Jenny

 17. Sandra

  Vi är två trötta föräldrar i desperat behov av egentid och dejt på tu man hand. Vi längtar efter tid tillsammans och efter att hitta på något kul ihop. Att vi älskar Kent båda två och förknippar dem med ljuva gymnasieminnen, må vara på varsitt håll, är ju pricken över i!

 18. stina

  Älskar KENT och skulle bli överlycklig över att få se dem en sista gång❤️
  Min motivering: skilde mig för 4 år sedan och efter sorg o h bedrövelser hittade jag kärleken på nytt fast i en kvinna❤️Just Kent har en särskild plats i våra hjärtan👯

 19. Lina

  Jag och min flickvän firar två år den 17 december. Att få fira våran två-årsdag med att se Kent är en dröm, en dröm som tyvärr inte verkar bli sanning då vi inte fick tag i några biljetter när dom släpptes. Att du nu lottar ut två biljetter ser jag som en sista chans att få en magisk 2 årsdag som ingen av oss kommer glömma! Hoppashoppas 🙂

 20. Jenny

  Vilken fantastisk och generös idé, precis det intrycket du ger via din blogg och instagram, att du är väldigt generös som person.

  Min motivering blir att jag så ofta missar biljettsläpp då jag på halvtid bor i Skottland. När dessa släpptes var jag där och hörde först någon dag senare om det, dessutom missade jag extrasläppet. Jag har turen att vara i Stockholm nu och trots att alla ögon och öron är på span efter biljetter så har det inte hänt ännu. Jag skulle bli så glad om jag fick ta med mig en vän och njuta av det näst bästa bandet Sverige har! (Jag är ett stort Roxette-fan sedan barnsben… 😊)
  Kram Jenny

 21. Marielle Holmqvist

  Kan man gå på flera konserter med Kent under en och samma turné?! Min sambo kan och har gjort det sedan begynnelsen….därför hade det varit toppen att få ge honom deras sista konsert ❤️

 22. Frida Ekholm

  Hej Filippa! Jag är högstadielärare i Falun, och vinner jag ger jag biljetterna till ett par Kent-tokiga elever som aldrig skulle ha ekonomi att åka själva!

 23. Jojo

  Håller tummar & tår att mannen min vinna får. Kent är hans stora idoler men jobbet krocka med fredagens konsert vi fick biljetter till och han har sörjt sen dess. Hoppas!

 24. Maria

  Få se Kent avskedskonsert skulle betyda allt o få möjligheten att bjuda med min sambo… ja då skulle lyckan vara totalt