Enkelt, superfint och snabbt – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Enkelt, superfint och snabbt

Nu går jag banans på pyssel men jag älskar det. Jag älskar när jag får lite tid över till att sitta ner i min egna värld. Min förhoppning inför den här julen vara att det skulle blivit mer, betydligt mycket mer så att jag skulle hunnit inspirera er med hur många filmer som helst men jag inser att jag är inte mer än människa. Viljan har funnits till 100 men inte tiden. Hur som helst här kommer ett roligt pyssel för er men även för barnen. Jag har färgat kulorna för att få dom vita men varför inte göra det betydligt enklare och bara köpa gnuggisrna och gnugga personliga grankulor, kulor som man redan har sedan tidigare. Barnen ÄLSKAR det och blir så stolta över när dom hänger i granen.

Det går fort, det blir superfint och det är enkelt :)! Filmen ser ni om ni klickar på bilden:

diy_grankulordiy_grankulordiy_grankulor diy_grankulor diy_grankulor

Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.