Filippa Rådin

Fint presentpyssel

Igår  fyllde vår lilla 10 åring år! Älskade unge som håller på att bli sååå stor. Älskar att ha förmånen att få följa med på våra barns livsresa! Och även i de stunder jag kanske inte njuter, så gör jag det egentligen ändå :). Om ni förstår vad jag menar… 🙂 känner mig så priviligerad att jag blivit inbjuden och jag som alla ni andra föräldrar tycker givetvis vi i vår familj har dom mest begåvade och intressanta barnen i hela världen…precis som det ska vara hahaha. Men helt ärligt, vi själva är inte så pjåkiga heller! För det är ju vi som skapat dom är ljuvliga små liven. Så summan av allt blir nog att vi är  grymma små team allihop där ute!födelsedag

Hur som helst har jag inte kunnat lägga ut filmen tidigare eftersom Emmi fick precis såna här fjäderpennor av mig i födelsedagspresent. Men eftersom hon fyllde igår och öppnat paketet är det fritt fram för mig. Så till er som inte har alla presenter färdiga och som dessutom gillar att pyssla, här kommer grejen. Sååå fina och uppskattade! Det roliga är att göra några olika varianter som man pimpar på olika sätt. Dom är inte bara fina som pennor utan är riktigt snygga som inredningsdetalj också.
Pennorna går ju givetvis att ha som presentidé för olika tillfällen och inte bara som julklapp. Jag kommer garanterat göra dom igen men tillsammans med Emmi, kanske inför något kalas som hon ska gå på 🙂

fjäderpennafjäderpenna fjäderpenna fjäderpenna fjäderpenna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Åh, vilket bra pyssel😃 Har haft fullkomlig idétorka på vad jag och min 9-åriga dotter ska göra till mormor och farmor, brukar försöka ge något dottern gjort själv. Hon har en vas full med fjädrar hemma så nu blir det pyssel i eftermiddag😃