Filippa Rådin

Luktar snart bränt!!

Jag tror min hjärna snart luktar bränt!! Ibland är det så frustrerande när jag ska försöka skapa något snyggt inför en gala. Ingenting inspirerar mig just idag. Det är inte heller en idyllisk situation i källaren där jag har mina tyger, pärlor och annat jag behöver.

Jag skulle verkligen behöva en studio eller en miljö som är mer skapande än den jag har idag. Jag saknar det där fina gårdshuset där jag har min ateljé och närhet till familjen. Mer och mer känner jag behovet och även om det inte kanske finns tid eller plats just nu så är jag i en stund som denna väääldigt sugen på att den var verklighet.

Om jag får klaga lite ännu mer så önskar jag att jag fick en dag i en magisk tygbutik!! Det börjar sina i mina förråd! Jag har egentligen massor va idéer om hur jag vill att Anja och jag ska se ut på galorna framöver men jag är lite begränsad när det gäller tyger och tid. Ni kanske förstår att det inte heller är så tyst när jag sitter mitt i smeten och Maximilian gärna sitter i knät när datorn är framme.

Så nu börjar min hjärna snart lukta bränt och det är lika bra att lägga ner för dagen. Imorgon ska jag ta mig en tur till Eva och visa lite skisser och rota bland hennes tyger. Hoppas på islossning då!!!

Är ändå lite taggad för kvällen då Anja lovat vin, ost och kex och även bygga om mitt hyllsystem där jag har alla mina pärlor,band och alla andra underbara ”bra att ha grejer”:),elle-galan

Har min mormors gamla blus hängande bredvid mig som inspiration, den är så vacker och har så många fina detaljer. kanske inte riktigt syns på bilden + att den är lite väl skrynklig 🙂 men jag älskar den. Tyvärr är den alldeles för skör vid det här laget för att använda men funkar fint att titta på 🙂elle-galan

Första skisserna för dagen. nu ska dom få ligga till sig över natten och sedan hoppas jag att jag och Eva sätter det imorgon 🙂elle-galan

Lite tyger jag tänker på när jag skissar , kanske blir det något eller så inte, ni får se när det närmar sig elle-galanelle-galanelle-galanelle-galanelle-galan

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Så kul att se hur era kläder växer fram! Den svarta kjolen med volang vill jag ha som du hade på hjältarnagalan! Låt idéerna vila nu tills du kommer till eva!kram och gott nytt år!