Filippa Rådin

Total misslyckande av nyårslöften

image

Jag skrattar högt! Det här med Nyårslöften vilket skämt! Det är som att jag förträng att jag överhuvudtaget suttit och lovat mig själv saker och för den delen VAD jag lovat mig själv! För när jag läser igenom listan känner jag nästan inte igen ett enda av mina löften hahaha. Det var väl inte det som var tanken, eller hur är det för er?? SÄG att jag inte är ensam 🙂 !?

Vi börjar från början. Så här var mina Nyårlöften 2016!!

1. Skapa nyårslöften jag vet jag kan hålla.- Det är ju nästan som att göra parodi på sig själv att skriva det som punkt 1 och sedan ett år senare inse att man misslyckats totalt med uppgiften hahaha måste ändå berömma mig själv för min aldrig sinande tro på min egna förmåga :):) HEJA MIG!

2. Ta på mig klocka på morgonen och börja passa tider! -Min fru köpte ett kitt med verktyg för att kunna byta batterier i våra klockor…. Får man skylla på henne att jag i stort sett inte haft någon klocka att sätta på mig det här året?? Till mitt försvar har jag faktiskt blivit bättre på att passa tider, jag är ganska långt ifrån perfekt men bättre än tidigare trots att jag varit utan klocka.

3. Vända kläderna till rätan redan i tvättkorgen och med det göra min tjatande fru glad. -JAPP det gör jag!! En upp på mig!

4. Inte kolla mailen efter kl 22.00-….. Nja….

5. Få tummen ur och boka en utlandsresa med familjen. –Hur kan det vara möjligt att man är så dålig på att prioritera något som man älska och mår så bra av?? Min slutsats är att vi helt enkelt inte prioriterar oss själva tillräckligt mycket. Även fast vi bokade, hyrde hus och reste till Mallis i sommars tycker jag inte att det räcker. Tanken var att vi skulle passa på att göra fler resor utomlands med familjen. DÅLIGT

6. Planera bättre, –Började bra, typ halva året var toppen men efter sommaren föll allt och vi har sprungit runt i ovissheten sedan dess … Nä den punken tänker jag inte släppa taget om, för jag vill vara strukturerad och få tid över för att man är så sjukt effektiv.

7. Ta minst en datekväll i månaden med min fru 🙂 – Nä men lägg av! Skämskudde på den! Visst har vi mysigt och vi har fått många dejter men vi är långt ifrån en i månaden. Antagligen sämst av allt!

8. Komma igång med träningen igen och ha mer tålamod när jag tränar med min fru. – lite bättre tålamod har jag nog…:)

Ser man till min nyårslöftes lista och utvärderingen av den kan man lätt få för sig att jag just nu sitter och deppar, kanske till och med tycker att jag är världens sämsta… Men verkligheten är det att jag blir mer peppad och förhoppningsfull över det nya året och vad jag kan göra för att bli bättre. Jag börjar med att tillåta mig själv att misslyckas och ger mig själv möjligheten att omförhandla mina löften och byter ut benämningen från nyårslöften till nyårsmål. Jag har min fru som största förebild för att lyckas , för min fru är BÄST på att sätta mål och även ge sig själv kredd dom gånger hon blir tvungen att omarbeta sina målsättningar. Därför tar jag med mig några av dom gamla och viktiga punkterna till 2017 NYÅRSMÅLSLISTA:

1. Det sista jag ska tänka på varje kväll är något positivt om mig själv och om dagen.

2. Börja gå på Yoga tillsammans med Anja.

3. Planera bättre

4 Ta minst en dejtkväll i månaden med min fru.

5. Inte kolla mejlen efter klockan 22.00.

6. Ta träningen på allvar.

image

Största kramen på er alla /F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   Bra där, nr 1 är nog ett av det viktigaste eftersom vi alla ( givetvis med undantag) är duktiga på att slå ner på oss själva och fokusera på det som är negativt istället för att lyfta oss och se till det som vi faktiskt är bra på. Vem är egentligen intresserad av det vi är sämre på? Nä sträck på dig och njut av att du är grym. Stor kram F

  1. filipparadin

   Hej finaste😊, jag hoppas bara att jag ska skärpa till mig och fixa det jag egentligen vill, alltså mina nya mål. Hoppas vi ses snart! Stor kram F

 1. Marie

  Gott nytt år! Själv gillar jag inte nyårs löften. Jag tycker liksom att man ska klara av vissa saker utan löften, annars är man nog inte motiverad nog.