Anja som barn på nytt – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anja som barn på nytt

Igår blev Anja som barn på nytt. Att se “den där” glädjen glittra i ögonen gör mig totalt svag i knäna. Hon är min powerkvinna och den coolaste jag vet. Hon imponerar med mycket men ska erkänna att ingenting gå upp emot när jag ser henne åka skidor :). Dom här dagarna som vi varit här har verkligen varit så maxade för alla i familjen och det är svårt att sätta ord på HUR magiskt vi har haft.

Det är många som älskat att se bilderna på Anja från kvällsfotograferingen när vi byggde ett LITET hopp, lite för liten enligt Anja och lutningen fram mot hoppet var väl inte heller den bästa men det var inte det som var det viktiga, det som var viktigast var att vi hade grymt kul 🙂

Stor kram på er! Fanjapärson ramis anjapärsonanjapärson anjapärson anjapärson

Alla bilder är tagna av Daniel Ahlgren @ahlgrengraphics

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Vilka fantastiska bilder men framför allt fina ord om din duktiga fru 💞
  Själv flög jag hastigt och lustigt till ett lite varmare palma igår 😎🌞 Vi har ju letat lägenhet en längre tid nu. Fredag kväll var vår mäklare och kollade på ett hett objekt. En timme senare var min biljett bokad. Måste ju kolla själv innan man köper sitt spanska drömboende. Så håll alla tummar och tår nu att ingen sveper in och lägger ett bud innan alla papper är klara 😉
  Kram 💕💕💕

 2. Anna

  Hejsan! Fasiken va härligt ni verkar ha det i fjällen! Är såå
  avis.. Har nyligen hittat till din blogg och det är så kul att ni, precis som vi, är två fruar med barn. Jag o min fru har twins på 4 år och en liten busunge på 2 år. Älskar oxå skidåkning o ser fram emot att svischa nerför backen med familjen. Du undrade tidigare om ngn läsare har erfarenhet från långresa med kids. Vi har varit i Sydostasien en längre tid, berättar gärna mer om det du vill! Ha det så bra och njut av att bli ompysslade i vinterlandet! Anna

 3. Ewa Berggren

  Förstår Anja blev som ett barn igen när hon kom på snö, det har ju varit en bristvara i hela landet 😠 häftiga bilder, ser verkligen härligt ut 👍👍 Ha det gott, kram på er ❤