Filippa Rådin

Galamania!!

Nu har vi två galor framför oss på kort tid. Båda i Stockholm. Idag så går Elle-galan av stapeln . Galorna av alla galor. Vilka kläder kommer göra succé och vem vågar mest och vilka hinner man prata med. Det är en gala som många planerar kläder för i månader. Ni som följt mig vet att jag även till dom här två galorna har designat kläderna till mig och Anja. Under en lång tid så har det känts superbra och jag har varit lugn. Ända tills Maximilian fick kräksjuka och jag fick mega migrän! Det har blivit en resa värre än någonsin till den här galan. Paniken att ligga i soffan och knappt kunna röra på mig.

Så nu blir det en dag av stress. Satt sent igår med Anjas kjol och sydde färdigt. Eftersom att hon är först på plats i Stockholm ( med anledning av TV4 morgon och Let´s dance) måste hon hinna hitta ett par skor som jag vill att hon ska ha. Tur att FaceTime finns :). Även jag har inte riktigt vilka skor jag ska ha…. Älskar att bo i Umeå men vissa stunder måste jag erkänna att det hade varit lättare att bo i Stockholm. Dels för att hinna vissa ärenden och men också att utbudet är så mycket större när det gäller allt i Stockholm.  Det är så dubbelt! Jag älskar att bo i Umeå för barnens skull och samtidigt innebär det att vi ibland måste resa ifrån dom. Jag hatar  verkligen att åka ifrån våra barn!! Så ofta som möjligt försöker vi att ta med dom. Och det är för att underlätta för barnen som vi också köpt en lägenhet där alla barnen trivs.
Men den här gången får dom vara hemma vi har nyss varit borta med familjen, Emmi är hos sin pappa och killarna har det bättre hemma med mormor än att behöva resa igen. Så vi får jojja lite. ner idag och hem imorgon, tidig lördagmorgon för att åka ner igen på måndag. Har inte allt klart till idrottsgalan heller så på tisdag ska jag nog ta mig ett långt bad och pusta ut och stänga av min hjärna för en stund.
Men just nu är jag råpepp för att bara lösa alla problem som vi har kvar för att sedan kunna checka in med ett glas champagne i handen och den vackraste kvinnan vid min sida. När Anja och jag åker iväg såhär blir det lite som lyx även fast vi jobbar, Vi får tid att prata annat än vad vi pratar hemma, träffa vänner och sova ostört en natt, Tror alla småbarnsföräldrar känner igen sig i den lyxen :).

Här kommer ett litet smakprov på Anja jag skäms att säga att jag inte hunnit ta någon bild på min klänning. jag ska försöka se till att lägga ut något tvärt medan vi blir fixade.

Ta hand om er! Kram Felle-galan

Det syns lite dåligt på bilderna men det är små små pärlor som är fast broderade runt krage och i midjan. IMG_5498 IMG_5494

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Superfint. Har du även sytt toppen som Anja hade på Nyhetsmorgon?? Den var jättefin. Vart finns den annars?? Hälsa Anja lycka till i Lets dance. Kommer gå super👍

  1. filipparadin

   tack! Nä den har jag inte sytt utan köpt på Åhlens City i Stockholm. Det är en InWear, underbart fin. Kram F

 2. Carina

  Så galet snygg! En sån skulle jag vilja ha, älskar detaljerna med pärloratt, klockren! Hoppas ni får det mysigt med lite tid för er själva (e själv småbarnsmamma så jag vet hur värdefullt det är) och hoppas ni får det kul på galan.

 3. Sandra

  Men åh vilken snygg klänning 👌🏽⭐️ Sitter fint på Anja. Ska bli kul att se vad det blir mer för klänningar du har på gång 🙂 förstår att det är körigt nu så här in i det sista när ni blev sjuka med. Men snart få du pusta ut. Tack för du ta dig tid att skriva blogginlägg och dela med dig med mitt i allt 😊
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

 4. Barbro Johansson

  Stort grattis till Anja att vi får se dig dansa i lets dance underbart roligt längtar till programmet börjar.
  hälsa Anja detta!
  Ni är underbara människor båda och även era härliga barn.
  Ni gör det bra att ni häller fast att bo i Umeå. Håller med Susanne fin klänning.
  Jag kommer att rösta på Anja.
  Hälsar Barbro som bor i Luleå

  1. filipparadin

   Ha ha ha ja du… det är nog långt till butikerna 🙂 Hoppas allt är bra med dig? Hälsa barnen. Största stora kramen

 5. Susanne

  Grymt snygg klänning på Anja 👌🏻 ha så kul på galorna nu. Impad att du hinner med att fixa kläder med småbarn hemma. 👍🏼
  Himla kul att Anja ska va med i Let’s Dance också. Hon har min röst. Heja, heja!

 6. Susanne

  Grymt snygg klänning på Anja 👌🏻 ha så kul på galorna nu. Impad att du hinner med att fixa kläder med småbarn. 👍🏼
  Himla kul att Anja ska va med i Let’s Dance också. Hon har min röst. Heja, heja!