Filippa Rådin

Detaljer Elle-galan

Hej underbara människor!
Idag har det varit full fokus på barnen sedan vi kom hem i fm. Gud vad man kan längta efter dom små liven fast man bara är borta ett dygn. Att få dela deras/ våra dagar tillsammans är det vackraste jag vet och det gör mig verkligen så lycklig!

Tänkt att jag snabbt skulle lägga in några detaljbilder på gårdagens kläder så att ni får komma nära, se detaljer, känna känslan och nästa känna doften av Elle-galan 2017. Jag och Anja har pratat hela dagen om galan och har kommit fram till att Elle-galan är den i särklass absolut roligaste galan och det känns nästan sorgligt att det är ett år till nästa gala.

Förutom galan var gårdagens höjdpunkt att bli hämtad och glida runt i kanske värdens finaste Rolls Royce, Såååå lyxigt och så sjukt fin bil hade inte varit för Elle hade vi kunnat ha fest, jag och Anja i Rollsen, en helkväll i den bilen hade inte suttit fel 🙂

Imorgon blir det skidbacken och slalomträning, från gala och glamour till snö och kyla, livet är bra underbart :)! Ta hand om er, Stor kram FIMG_5617 ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalan ellegalanrollsroycerollsroyceellegalan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Margaretha

  Åh vad kul att se alla detaljer med skor,skärp,smycken och smink och hår och allt stämmer ihop😃👍vare sig det är gala eller softare tillställning gillar jag när allt är matchat och genomtänkt!tack som delar med er!

 2. Jeanette

  Man tappar hakan om och om igen när det gäller er två! Du är så himla duktig Filippa!
  Sen att ni alltid är så otroligt vackra småbarnslivet till trots eller kanske tack vare det. Lycka skiner alltid igenom😍

 3. Susanne

  Galet snygga ni var båda två! Jättefina klänningar! Va grymt duktig du är 💃🏻👌🏻Kram på er och njut av snön