Filippa Rådin

Såg precis vår flygplan lyfta

Jag såg precis vårt flygplan lyfta utan oss. Tänkt att jag skulle skrivit mitt inlägg redan tidigt i morse men jag var för besviken för att förmå mig till att ens ta in fakta. Vi kommer inte åka på gala i dag. Som jag slitit för att allt ska vara perfekt inför den här dagen, så ställs allt på sin ända och vi kommer inte kunna åka. Gick i säng sent i natt efter att ha färdigställt allt inför i dag och vaknade kort efter av att Elvis tokspyr. Tur i oturen hade han bett om att få sova inne hos oss så vi var nära till hands när det hände.

Det må vara ett sjukt stort I-lands problem men helt ärligt så känner jag mig SÅ besviken på situationen, känner mig nästan tom inombords. Troligast för att jag är så nöjd med våra outfits, jag har slitit så hårt tillsammans med Eva både med kläderna till Elle och idrottsgalan och det har varit så mycket känslor i hela projektet, vet inte varför det varit annorlunda den här gången men något är det. Och så blir det så här, vårt älskade lillhjärta mår inte bra. Barnen går alltid först i alla lägen och man får aldrig tumma på att finnas där för dom, sen får man vara hur besviken som helst som vuxen men det får man bara ta. Och ska jag vara helt krass var det bättre att han blev sjuk nu och inte till Elle för det hade varit så mycket tråkigare att missa den festen, iallafall för mig.bv bvbcvx

Har varit sur sedan imorse och nu är det dags att släppa och gå vidare som Anja säger till mig. Man får vara besviken, tjura ner sig men sedan är det lika viktigt att kunna gå vidare.   Så sant!! Tur jag har min fru! Livet är som det är och det kommer många fler tillfällen att ha fest, Kanske att jag och Anja får ta på oss kläderna iallafall i kväll och titta på galan på tv i stället hahahaha. alla möjligheter finns det är bara vi själva som sätter begränsningar.

Solen skiner och det är som det vackraste vinter vykortet man kan tänka sig ute. Jag måste uuuut! Hoppas att ni alla får en härlig dag, stor kram!

P.s Jag kunde inte vänta med att gå ut och ta en långpromenad med Anja innan jag fick ut inlägget i fm , ville komma ut medan solen var uppe så ni får stå ut med att det är lite tidsförskjutning i texten 🙂 D.s idrottsgalan2017_filipparadin

Anjas outfit: Hon skulle haft en helt fantastisk sidenkjol som sitter som en smäck på henne och till det en ljuvlig liten blus i prickigt sidenorganza håll ett extra öga på kragen, den älskar jag! Och så sköna skor från Stinaa J, när man börjat använda dessa vill man inte ha några andra 🙂 idrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadin Väska från Ida Sjöstedt och mitt underbara pärlemorarmbandidrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadinidrottsgalan2017_filipparadin

Här är min outfit. Det här är faktiskt Remake på allt! En gammal älsklings skjorta som jag förnyat., Sytt dit sidenband som revärer i sidorna och i nederkant på skjortmanschetterna ( detta för att den ska matcha upp sidenkjolen) låtit sy upp ett svart och vitt knytband till kragen. och lagt till blommor som knappdetaljer på manschetter och liv. Kjolen känner ni igen sedan förr. Till idrottsgalan adderade jag mitt fina strasskärp från Marlene Birger.idrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadin idrottsgalan2017_filipparadinidrottsgalan2017_filipparadin

Skorna från See by Chloe hade jag på Elle-galan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rantamor

  Läser att ni ändå fick en bra kväll igår, och en arbetspigg Anja idag där hon visar att hon inte bara kan baka bullar å bröd, hon kan tillverka snö också den bruden, förstår att du valde henne till din fru….hahaha, för vem får en fru som kan tillåmed tillverka vinter !!!
  Och du är då en duktig klädkreatör , vilka klänningar du gör, kan ju tro att Emmi inte kommer att behöva köpa sin första balklänning !!

  Hoppas vardagen blir fin hos er !!

  Tjingelingen från Rantamor.

 2. Jenny

  Tack för att du delar med dig av kläderna fast ni inte kunde gå! Det är extra roligt med alla detaljer, som ger inspiration till egna remakes. Inte för att det hänt ännu 😂
  Det slog mig att du skulle ha nytta av en provdocka (eller skyltdocka) till dessa foton, och kanske även när du matchar och sätter ihop era outfits.
  Hoppas ni fick en härlig dag ändå!
  Kram Jenny

 3. Helen

  Ljuvliga outfits! Du är så duktig!! Så trist att ni inte kunde gå på galan, Men barnen går alltid först, så är det. Det är när de har de bra som det går att slappna av och njuta, Ta hand om varandra och krama er småttingar.

  1. filipparadin

   TACK! Ja det blev en toppendag trots att den var utan gala. Anja bakade dessutom bullar så att vi kunde fika gofika, lyx! Ha en underbar dag! Kram F

 4. Karin

  Ja fy vad tråkigt. Men det är livet. Såååå fina kläder du har fixat! Du borde öppna butik igen! Hoppas inte ni alla blir sjuka. 🤗

  1. filipparadin

   Ja det var tråkigt men ändå väldigt mysigt att vara hemma och få tid tillsammans med familjen, Elvis var precis som vanligt från tidig morgon så vi fick en härlig dag tillsammans :). Hoppas du får en fina dag! Kram F

 5. Sandra

  Men åhhhh vad ont det gör i mig att dels Elvis blev sjuk men också att ni inte kan åka på idrottsgalan och visa upp er i de fina outfiten du jobbat så hårt med att få klart tills ikväll 🙁
  Jag förstår din besvikelser över detta. Men det visa också vilka fantastiska föräldrar ni är. Barnen ska alltid gå i första hand ❤️
  Jag hoppas och ber att Elvis är piggare nu och att ni andra slipper denna gräsliga ovälkomna sjukdom.
  Hoppas ni sitter där hemma nu och myser ihop och titta på idrottsgalan ❤️
  Stor varm kram Sandra
  Krya på dig Elvis.

  1. filipparadin

   Tack för fina ord! Elvis var redan det redan full fart på i går morse tror nästan att det inte var vinterkräksjuka utan att det var något som skulle upp snabbt men det är alltid bättre att ta det osäkra före det osäkra. Vi fick en super mysig kväll och Anja bakade bullar till mig som vi satt och mumsade på framför Idrottgalan 🙂 Hoppas du får en fin dag! Kran F

 6. Margaretha

  Men åååhhh vilka klänningar!!!! Tack för ögongodiset,inspiration,drömma! Har precis haft en mindre rolig stund med tjafsigt barn så detta va precis vad jag behövde! Och du måste googla och kolla på bilder från tv-serierna Downton Abbey, fröken frimans krig och the crown! Du kommer att älska dom kläderna! Hoppas lillkillen friskar på sig och att ni andra klarar er från den hemska sjukan! Kram!

  1. filipparadin

   TACK! vad glad jag blir. Jaaaa just det måste måste se dom där tv-serierna tack för att du påminner mig 🙂 Kram F

 7. Jeanette

  Så sjuuuukr tråkigt, lite jobbigt när man känner besvikelsen i hela kroppen sådär.
  Och när alla tankar virvlat färdigt i huvudet på alla ev lösningar för att kanske kanske kanske kunna åka ändå trots allt så kickar ju förnuftet in att självklart stannar man hos sin älskade unge.
  Och vilka kreationer! Wow! Man blir faktiskt helt stum!

  1. filipparadin

   hahaha ja det tar en stund innan man hittar rätt i huvudet när det gäller besvikelsen men som tur är vill man inget annat än att vara tillsammans med sina barn:). Tack för fina ord om kläderna. Hoppas du får en fin dag!! Kram F

 8. Anne Carlén Hellgren

  Så fruktansvärt tråkigt. Men spysjuka barn behöver sina föräldrar. Och risken är ju att även ni drabbas och då är ju allt definitivt förstört. Fantastiskt vackra kläder, otroligt roligt att läsa om ”remake”. Hoppas er son kryar sig, och att ingen mer drabbas. Försök njut av varandra ikväll.

  1. filipparadin

   Tack, Ja det är tråkigt med spysjkua men som tur var kom har lindrigt undan nu är det full fart på honom här hemma igen 🙂 Kram F