Filippa Rådin

Bröllopsresa

Det här är nästan overkligt underbart! Anja och jag sitter i bilen på väg ner till Fäviken för att fira vårbröllops present. Eller, säger man så?? Bröllopsresa? Ja vad sjutton ska man kalla det. Hur som helst, när vi gifte oss fick vi i bröllopspresent av våra vänner Marie och Peter en resa med totti på magiska Fäviken. Nu är vi på väg ner för att möta upp med dom där om några timmar. 

Det bara bubblar av glädje i hela kroppen. Anja och jag ensamma utan barn och jobb tillsammans med goda vänner på Fäviken. Jisses, maxad lyx på hög nivå. Jag halusinerar över maten, vinerna och miljön. Jag längtar efter samtal utan avbrott, hela nätter och ensam tid med min kärlek! Det finns risk för att jag kommer att vara oigenkännlig efter den här helgen. En helt utvilad Filippa vet man aldrig var man har hahaha.Däremot måste jag jobba innan vi är framme så jag sitter med dator och Anja får köra 🙂

Hoppas ni själva laddar för en skön fredag! Stor kram! F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Men åh så mysigt och kul för er. Så glad för er skull 😊 Hoppas ni får det alldeles underbart och njut varje minut.
  Kör försiktigt.
  Stor kram Sandra

 2. Margaretha

  Åh sååå härligt för er! Du får trampa runt i mina födelsetrakter,är ju född i Mattmar som ni åker förbi! Hälsa Jämtland från mig! Trevlig helg!

 3. Rantamor

  Ha det helt underbart ni båda med bröllopspresenten.
  Inte för att jag vet vars Färviken är ens, men hoppas ni får en underbar helg…
  bara så ni vet…ni kommer längta barnen….hahaha

  Tjingtjong från Rantamor.

  1. filipparadin

   Tack fina du. Hahaha vi längtar redan efter barnen och försöker njuta utan, du känner oss för väl 😊😊😊 skön fredag på dig, vi kommer få det underbart trots att tankar på barnen är med oss hela tiden 😊 kram