Filippa Rådin

Årets majblomma!

Så här ser 2017 års majblomma ut!
I år firar Sveriges största barnhjälpsorganisation 110 år  Designern bakom den unika, prickiga jubileumsblomman är elvaåriga Miranda.När Miranda skickade in sitt bidag tog hon fasta på att nyckelpigan symboliserar kärlek, lycka och är ett nyttodjur. Fint! Jag älskar den unika designen där prickarna på varje blomma är placerade på olika ställen.

Information om Majblomman:
Beda Hallberg är upphovskvinnan bakom Majblomman, som har kommit att bli Sveriges största barnhjälpsorganisation. Familjer som har det tufft ekonomiskt kan ansöka om bidrag hos Majblomman. Kläder, skor, och fritidsaktiviteter är några av de saker som pengar från Majblommans försäljning går till hos familjer som har en ansträngd ekonomi.

Som ni vet älskar jag att pimpa mina kläder på olika sätt. Årets Majblomma är så fin att jag bara var tvungen att testa hur det skulle se ut om jag smyckade min skjorta med den. Grymt fint tycker jag själv :). Hur brukar du använda din Majblomma?

Kort och gott du gör skillnad och du gör bra när du köper majblommor. Puss!

I samarbete med Majblomman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Åh vilken fin Majblomma 👌🏼🐞
  Jag köper Majblommor men kan erkänna att jag är dålig på att smycka mina kläder med dom. Sätter dom på nåt plagg, typ kavaj eller så sen sitter den där 😬
  Men ska tänka på det i år, att jag kan använda det till att smycka fler plagg 😀
  Hoppas ni har en bra helg
  Stor kram Sandra 💕