Filippa Rådin

Påväg hem igen😞

Det blev inte som planerat. Anja väckte mig kl 6 imorse och sa att vi var tvungen att ställa in.

Som ni vet åkte jag ner till Stockholm och fashion week redan igår och planen var att Anja skulle kommit efter idag. Hon skulle ha landat på Bromma kl 11.00 och åkt direkt därifrån för att plocka upp mig och iväg till Miss Clara och lunch med Anjas danspartner i Let´s Dance. Efter ”lära känna” lunchen vi skulle dra ut och köra första dansträning och lite provning av kläder. Efter allt dansande skulle vi vidare till Daisy Grace modevisning och middag innan vi skulle sätta oss på flyget igen hem till barnen. Dagen har varit planerad in i ministat detalj men det blir inte alltid som man planerat. Istället fick jag snabbt boka om biljetterna och kasta mig på flyget hem. 

Anja har inte sovit något inatt då Maximilian är tokförkyld och hon behöver stöttning hemma så även om jag såg sjukt mycket fram emot dagen idag känns det väldigt bra att vara på väg hem till familjen. Allt förutom visningen går alltid att lösa ändå. Kommer inte vi till planen får planen komma till oss 😊.

Pratade precis med Anja innan jag steg på flyget och hon har oroväckande börjat riva och bygga upp källaren på nytt när Maxi låg och sov…..hahahaha ingen rast ingen ro så om jag får gissa blir det full huggning hela em ändå.

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Fina F,
  Som ni inte haft nog med sjukdomar sista tiden och inställda planer 🙁
  Det bli ju inte alltid som man planerat men man få försöka göra det bästa av situationen ändå och det gör ni ju verkligen. Skönt att det mesta gå att lösa ändå. Ni får mysa till det hemma och kurera Maximillian.
  Ta hand om er
  Kram till er alla 😍