Känslor, bilder och Fäviken ❤ – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Känslor, bilder och Fäviken ❤

anjapärsonFäviken❤! Jag har ju lovat er en recension. Anja och jag körde bil ner till Fäviken och vår barnfria helg i Åre. Känslan var på topp redan i bilen och vi kände oss nästan busigt nyförälskade så fort vi satte oss i bilen påväg mot vårt äventyr. Minnen om när vi var nykära och reste mycket bubblade i huvudet och fnittrandes mindes vi tider från förr tillsammans😊. Älskar att Anja och jag aldrig blir slentrian!

Att sitta bredvid Anja och veta att vi var på väg gav mig en enorm frihetskänsla, känslorna låg som utan på min hud och varje gång Anja tog min hand var det som att den exploderade för en stund. Ni som följt mig vet också att jag älskar Anja yttepytte lite mer när hon sitter bakom ratten hahahaha.

När vi körde in på Fävikens ägor stod vår vän Ullis och väntade på oss. Hon jobbar där och det passade så bra att hon också fanns på plats just när vi skulle dyka upp så vi hann få en en exklusiv rundvandring och en mysig liten fikastund tillsammans.

Kort efter dök Peter och Marie upp, dom vi fått resan av.

Men helt allvarligt så fort man stiger ur bilen på Fäviken är det som att stressen lämnar kroppen för en stund. Sååååå vackert och maximialt fint!!

Bastun var uppvärmd, champagnen kyld och charkuterierna framdukade. Efter kaffet satte vi oss i bastun och njöt av att äntligen vara på plats. Där och då kändes det som att vi kommit till jordens himmelrike. Jag var så omfamnad av lugnet och all stress som varit den senaste tiden lämnade jag kvar i bilen på parkeringen.

Fäviken Magasinet är verkligen en upplevelse som knockade oss fullständigt med sina två stjärnor i Guide Michelin. Otroligt speciellt, lite galet och fullständigt underbart!

När det gäller Fäviken Magasinet är det verkligen inte bara en middag man äter, eller ett ställe man övernattar på här handlar det om en helhet där hela cirkeln blir sluten, Det handlar om att bli berörd men kanske mest att våga bli berörd! Upplevelsen är näst intill overklig med allt från mat, idyllisk miljö till hängiven personal. Och då menar jag inte att det i alla led kanske är, enligt mina smaklökar det bästa jag ätit. Men när cirkel var sluten och hemresan var ett faktum konstaterar vi euforiskt att upplevelsen varit fenomenal,den resa vi precis varit med om kan man egentligen inte att sätta ord på. Man måste själv våga släppa allt och hänföras av sagans värld.fäviken_magasinetfäviken_magasinet fäviken_magasinetfäviken_magasinet fäviken_magasinet fäviken_magasinet anjapärsonLet´s dance är överallt även på Fäviken :):)P1271475 fäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetMarie och Peteranjaochfilippafäviken_magasinetanjapärsonIMG_5904fäviken_magasinetfäviken_magasinetfäviken_magasinetIMG_5891fäviken_magasinet

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Margaretha

  För länge sen i ett annat liv (född nästan i Åre)när jag bodde i Östersund och jobbade på hotell hade vi kickoff i fäviken och åt vildsvin,(ca 1999-2000?) sen flyttade jag hit till Umeå och hittade kärleken och stannade kvar. Men matintresset finns ju kvar,ser att Peter har jag ätit väldigt mycket lunch hos😃kul att ni hade en bra helg i mina hemtrakter och fick ladda batterierna,hoppas dom har räckt till era vabbdagar.trevlig helg och kram!

 2. Rantamor

  Ni är bara dom vackraste.
  Ni är bara den där kärleken,
  den alla är på jakt efter….
  Ni är bara så bäst, å Rantafar och jag njuter av ert
  så otroligt kärleksfulla liv….

  Tjopp , tjopp.

 3. Sandra

  Vilket underbart ställe det verkar vara. Härligt att ni hade en toppen helg på Fäviken.
  Kul att få se bilder därifrån.
  Trevlig helg på er
  Kram Sandra 💜