Förlåt! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Förlåt!

Förlåt mina underbara läsare för att det inte kommit ett inlägg på evigheter. Det har bara varit för mycket den sista tiden. Maxmilian som inte sovit och varit sjuk och sen galet med jobb inför en inspelning inför Let´s Dance  vinjett som vi har varit på idag.

Men en kort summeringen av helgen är att jag och Anja turades om att åka med Emmi på tävlingar. Hon hade Lilla Världscupen kval i Agnäs. Slalom och storslalom var på schemat. Emmi tar så stora steg varje dag och tränar och tävlar, det är så häftigt att se när det bara lossnar för henne. Efter söndagens tävling kom Anja och hem helt lyriska för Emmi hade lyckats åka i den isiga branten med skärande sväng och hon gick även från kant till kant. Det kanske låter lite grekiska men för Emmi och Anja var det ett stort steg, något de har försökt få till i åkningen under vinter och sen kommer det på tävling!! Coola lilla unge!! Sen är det så underbart att se på när barnen åker, tävlingen är viktig men umgänget och även medaljen dom fick efteråt är nästan det bästa. Alla fick en liten medalj, så fint av klubben som arrangerade tävlingen att ge alla pris!

Sent igårkväll så packade vi för att åka till Stockholm tidigt imorse. Anja hade inspelning av en vinjett för Let´s Dance och även QX-galan går av stapeln ikväll. Kan inte påstå att jag var speciellt pigg för att packa och stryka och fixa inför en gala och inspelning, men på någotvis fick vi det gjort.  Vi lyckades sova en stund på flyget ner idag, det känns som att vi jagar sovstunder här och där efter jobbiga nätter. Men hur som helst åkte vi direkt till Nalen för Anjas inspelning. Vi möttes av hur många människor som helst. Ett stort produktionsbolag och en grön vägg där Anja skulle köra lite grejer framför. Min oro var att Anja egentligen är för trött för att hålla humöret uppe, när hon blir på dåligt humör brukar dagen bli låååång 😊😊😊. Men efter en stund med vår bästa smink Fanny, lite fika och kaffe hade hon satt på sig sitt game face. Det är så otroligt att se hennes förändringar. När det väl behövs så plockar hon fram en koncentration och ett fokus som ingen annan har. Det ska ni veta att komma ner hit och helt plötsligt dansa som ett proff framför en kamera med en partner hon aldrig träffat tidigare och få allt att se snyggt ut är inte det mest bekväma eller lättaste. Men när Anja väl kör så kör hon! Det blir nästan alltid Anja som tillslut driver på teamet och vill ha högre tempo och vägrar att ge sig. 

Tyvärr får jag inte lägga upp lite smygbilder på dansen eller klänning ännu så ni får vänta ett tag till 🙂  

Morgontrötta brudar 😊ibland kippar jag efter andan när jag ser henne. För mig är hon det vackraste jag vet! Vår bästa Fanny❣halvsminkad påväg mot något riktigt brasminket klart nu är det dags för håret att få sig en omgångFanny hade lite jobb att göra och eftersom att vi är kvinnor kan vi göra många saker samtidigt. Sminka, prata i telefon, locka håret, svara på mail,  ta kort, skratta och prata 😊Nu har vi tagit en snabb paus för att klä om till galakläningarna! Nu blir det fest på Gaygalan!! Tjo Ho!!! Puss på er tålmodigt underbara människor❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Bästa F,
  Du behöver inte be om förlåtelse för du inte hunnit blogga. Familjen måste ju gå i första hand. Vi som följer dig vet ju att ni haft mycket på sista tiden.
  Ibland känner man inte för saker men det kan bli bra ändå. Hoppas ni hade en trevlig kväll på gay galan 🎉
  Att Anja kör hårt och verkligen går in för det hon ska göra har man sett och aldrig tvivlat på.
  Det är verkligen strongt av henne att ta dessa danssteg med en danspartner man inte känner och jag tvivlar inte en sekund på att Anja kommer få höga poäng och gå (läs dansa) långt i Lets Dance 💃🏻
  Så kul för Emmi och er att det går så bra i slalom. Vilken talang hon är. Heja Emmi 👏🏽🏅🏆
  Önskar er allt gott
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 2. Rantamor

  Hoppas ni fick en trevlig kväll på galan.
  Ska bli så spännande att se Anja dansa i Lets dance, har aldrig röstat ….men nu vete sjutton om det inte blir av.
  En favorit på dansgolvet.
  En tävlingsmänniska och en glaskit…. =)

  Ha en bra dag brudar.