QX-galan – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

QX-galan

qx_galanIgår var det som ni vet högt tempo för att hinna med allt. Anja spelade in vinjett inför Let´s Dance. Är så imponerad över hur hon, utan att ha tagit ett enda danssteg tidigare tillsammans med sin danspartner bara efter några tagningar ser ut som ett riktigt proffs! Hon är så vacker när hon skrider över golvet. Ljuset var perfekt och klänningen satt som en smäck. Alltså jag har världens vackraste fru😊!

Gårdagen blev en lång och tuff dag som verkligen tog på krafterna och när jag kom upp från sminket efter att Fanny fixat mig fin inför QX-galan såg jag tomheten i Anjas ögon. Jag kände hur det knöts till i magen och hur orolig jag blev för att hon skulle kört för hårt. Det är ingen lek att gå direkt på en heldag med extra allt, både mentalt och fysiskt är det en rejäl utmaning.

För att orka med kvällens gala skyndade vi oss hem till vår lägenhet, Anja behövde få vila rygg och fötter en kortis innan hon skulle in i högklackat igen :). Tack gode för att vi köpt oss en lägenhet i Stockholm, den har verkligen räddat oss många gånger när man är helt slutkörd och behöver ladda om batterierna. Lägenheten är inte stor men jag älskar varje millimeter av den. Det enda är att jag önskar jag hade haft mer tid så att jag kunnat färdigställa allt med inredningen. Men så är det med det mesta just nu för oss, vi hinner påbörja och sedan tar det lång tid att färdigställa hahaha fast helt körda är vi inte , tids nog blir det sakta  men säkert klart lite här och lite där. Biverkningen är att man lider av frustration typ hela tiden för att det går så sakta och för att man saknar TID. Har jag någon fler av er på mitt lag 😊? Det viktigaste för mig är ändå barnen och när dom är hemma från förskolan vill man vara med dom och inte vara någon annanstans eller i något annat.

Shima_NiavaraniQX-galan, jag älskar den galan! En gala med extra allt! Alltid såååå bra! Men igår tog den nog priset som den i särklass bästa någonsin. Shima Niavarani vilken personlighet, vilket konferencier geni! Kan man säga så?! att någon är ett geni på att vara konferencier? Ja ja, ni fattar hon var GRYM!  Har aldrig varit på en gala där konferencieren kunnat hålla samma höga nivå hela galan ut. Hon dominerade i tre timmar! Ni måste bara se den, tyvärr nerklippta varianten på tv 4 nu på lördag. Vi skrattade och grät oss igenom kvällen så den snygga ytan som Fanny fixat åt oss var efter en halvtimme som bort blåst :).oscar_zia oscar_zia nilla_fischer

Fick äran att sitta mitt imot Nilla Fischer och hennes fru.

qx_galan qx_galan

Det är svårt att beskriva allt som händer under en sådan här kväll på cirkus men allt kan egentligen summeras i kärlek, tunga historier blandat med glädje som går rakt in i allas hjärtan. Efter galan var klar skyndade vi oss hem, det hade varit superkul att stanna och röja loss på dansgolvet som vi gjorde förra året men nu var det inte en gnutta mer energi i kroppen och en natt utan Maximilian som vaknar lockade mer än dansgolvet. När vi la oss i sängen var vi nästan bedövade av trötthet, så skönt att ha en helt ostörd natt framför sig när man som mest behöver det. Tyvärr var jag så uppslukad av galan att jag nästan helt glömde av att fota men några bilder tog jag iallafall :).
Nu sitter vi på flyget hem och som vanligt håller jag på att dö av längtan till barnen. Tänk om jag redan kunde ha varit hemma!

Ta hand om varandra! Verkligen, världen behöver allas vår kärlek till varandra! Kram och kärlek F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karolina Olsson Hedlund

  Fina bilder! Den spray du nämner MIT statiska kläder. Vad heter den!!!? Ogillar också kläder som smetar längs kroppen. Provat många olika husmorsknep…

 2. Anna

  Hej!

  Ja o min fru väntar vårat första barn nu i vår och ändå känns de som man redan jagar tid med båda än så länge heltidsarbetande. Men vet o andra sidan att vi kommer lösa de för vi har varandra. Kanske är de de som även får er att orka… kärlek, skratt och dom små glädjeämnen som finns överallt. Tror de e några av många nycklar som jag funnit iaf.

  Ska förresten kika på galan ikväll på tv, lite sotis på er som fick va där men kul att ni va där.

  Lycka till nu med alla projekt båda två!

  Kram från ett snöblaskigt Bohuslän

 3. Sandra

  förstår att det blev en lång och tuff dag i måndags. Även roliga saker kan bli tuffa och det gäller att lyssna noga på sin kropp.
  Ni är så fina båda två. Kul att få se bilder från QX galan med. Ska kolla på lörd på tv, synd att det är nerklippt. Man vill ju se ALLT 🙂
  Tycker ni gjorde rätt i att gå hem till er lägenhet istället för att röja loss på dansgolvet. Klokt beslut! Så bra att ni har en lägenhet i Sthlm 👍🏽
  Hoppas ni kom hem väl till era hjärtan.
  Önskar dig och familjen en fin onsdag
  Stor kram Sandra 💕

 4. Rantamor

  Först måste jag berömma dig Filippa för dina klädskapelser du är fenomenal.
  Gillade Anjas outfit så passande på henne, hon är verkligen en vacker fru, men det finns ju en fru till som är så snygg…Filippa.
  Nu tycks jag bara ösa beröm över er…..
  vad ska jag hitta för kritik dådå…..
  tänker verkligen men hittar inget just nu, men det kanske kommer…hihi.

  Var rädd om er nu och växla ned lite med livet ni ska ju finnas så länge för era barn !!!

  Tjingelingen från Rantamor.