Dagen D ! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Dagen D !

lets_dance_anjaJust nu är det tiden som jobbar emot oss. Det är helt galet vad klockan bara rinner iväg. Igår var “dagen D” då Anja och hennes danspartner skulle få dansträna på riktigt för första gången. Spännande! Vaknade sjukt trötta efter QX-galan och efter att fått sova en natt utan avbrott. Det låter konstigt men efter att få sova tungt en natt utan Maximilian gjorde att vi vaknade upp totalt klubbade. Hade inte klockan ringt så hade vi nog kunnat sova fram till lunch. Men sova för vi nog göra i ett annat liv, nu blev det istället snabbt upp och packa ihop och åka till Tösse bageri för att ta en frukost med Anjas danspartner och lägga upp lite träning. Har någon varit på Tösse tidigare? det blev lite av en chock för mig att det var så litet där.tösse_bageri

Ni vet ju att vi vanligtvis har galet mycket och att få ihop pusslet med dans och Let´s dance också känns just nu som en utopi… Vi har snärjt in oss lite grann den närmaste tiden kan man säga. Helt ärligt jag förstår inte riktigt hur vi tänkte när vi tackade ja. Idealet hade varit att vi fanns i Stockholm och alla hade satta tider och rutiner.
Men nu är vi mitt i kaoset och försöker få ihop det. Det är en hel del som ska gå i lås innan cirkusen med dansen drar gång. Men trots vår kaostillvaro var det skönt att få träffa Mr x som vi får kalla honom ett tag till och styra upp den närmaste tiden tillsammans. Kändes också bra att lära känna honom lite och att Anja och Mr X har samma målsättning osv.
Det känns skönt är att båda två känns avslappnade och lugna med uppgiften de har framför sig. Jag däremot är inte jag så lugn.. för mig känns det just nu som lite för mycket åt alla håll. Helt allvarligt har jag ingen aning om hur vi ska få ihop det och ska jag vara ärlig så kan jag längta mer till en öde ö dit jag kidnappat familjen för en stund än att ränna runt så här.lets_dance_anja lets_dance_anja lets_dance_anja lets_dance_anja

Det mest fantastiska med Anja och mig är att vi på något vis alltid får ihop det. Under dom mest hektiska perioderna är Anja expert på att behålla lugnet och försöker vara positiv och hitta lösningar. Jag däremot kan villigt erkänna att jag freakar ut lite titt som tätt när min hjärna inte orkar mer. Och mitt i allt är det helt galet vad vi kan ge varandra styrka i lägen då den andre inte orkar längre. Tänker ofta på vilken perfect match vi ändå är i olika lägen.lets_dance_anja

Efter frukosten så åkte vi snabbt till träningslokalen som Let´s Dance har , skönt att äntligen komma in i lokalerna och träffa alla dansare och människor jag bara pratat med på telefon. Anja och Mr X gick in och började öva på steg medan jag stack in huvudet på kostymavdelningen. Gillar man strass och fjädrar har man kommit till en del av himmelriket. 🙂

Kram på er F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ni kommer säkert reda ut detta också ska du se. Bra att ni ge varandra styrka i dessa lägen.
  Så bra att ni matchar varandra så 💕
  Önskar er all lycka till med LD. Se fram emot när det börjar 😀💃🏻
  Ha en bra torsdag
  Kram från mig 💕

 2. Helen

  Det ska bli så himla kul att följa er resa med Let’s dance på TV och samtidigt din blogg där den ärliga och inte alltid så glittriga sidan visas. Att få båda perspektiven är härligt 🙂

  1. filipparadin
   filipparadin

   🙂 Tack, ja det kommer bli spännande :):) Tack för att du finns med mig i mitt liv här på bloggen Kram F

 3. Kerstin

  Du har säkert ett bra svar…men varför är du tvungen att vara med när Anja tränar i Lets Dance? I min hjärna hade det kanske varit lugnare om du fick stanna kvar hemma och rådda runt…men som sagt..du har säkert ett helt klockrent svar.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ha ha ha därför att vi jobbar ihop, har företag ihop, lever ihop. Min roll i LD när det gäller Anja är att vara det bästa stödet när det gäller det mesta, att finnas vid henens sida när hon behöver men framför allt när det gäller kläderna. Jag har alltid det slutgiltiga ordet när det gäller vad hon ska ha på sig ( INTE när hon är privat, men alltid när det är officiella sammanhang) det är pga av att jag jobbat med kläder och design hela mitt liv och för att jag har utbildning inom sömnad och design. Vet inte om du tycker att mitt svar räcker eller är gott nog men vi trivs med vårt egna upplägg och det passar oss utmärkt. 🙂 Kram F