Att stå vid sidan om! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Att stå vid sidan om!

Idag + igår = intervjudag,  Alla förberedelser inför såna här dagar med intervjuer och fotografering är mitt ansvarsområde i Anjas och mitt liv . Inför intervjudagar som dessa är det viktigt att allt finns på plats, att jag haft kommunikation med den som ska göra jobbet och planerat allt in i minsta detalj. Som var mötet med dom som kommer för att göra jobbet ska vara, kläder, smink och hårtjej .Att alla kläder är strukna, rollat fritt från damm och hår osv.IMG_6427IMG_6425

Det är dom små detaljerna som kan få allt att fallera om man har fel färg på linne/ BH under eller att kläderna är elektriska och söker sig mot kroppen på ett mindre smickrande sätt. Hatar verkligen känslan av elektriska kläder. Jag får panik när en topp eller skjorta slickar sig obekvämt mot mage och rygg och det är verkligen inte bara under fotografering, det gäller jämt. Tur är att jag har hittat världens bästa spray mot det så nu behöver jag aldrig oroa mig mer :).

Nu när Let´s dance är i full gång adderas några saker då jag också ska se till att Anja är ny fräscht brun sprayad, har nyfixade naglar osv. Båda dom två sakerna som tillkommit är sånt som Anja själv inte är mest road över. Så jag får mer eller mindre tvinga ditt henne hahaha och när hon kommer hem får hon dessutom kalla handen av barnen för att dom tycker att hon luktar såååå äckligt så det blir dubbelt upp dåligt för henne och dubbelt upp svårt för mig att motivera henne till att ta sig iväg :).IMG_6435IMG_6446IMG_6453IMG_6472IMG_6469IMG_6467IMG_6465IMG_6460IMG_6456IMG_6454

IMG_6416

Maxi var ju med såklart och han är mer i rörelse än vad han är stilla, så medan mamma Anja blev intervjuad sprang vi runt och upptäckte stället.IMG_6412 IMG_6406 IMG_6401

Imorgon blir en spännande dag då ska jag och barnen åka till danslokalen och kolla hur långt mamma Anja och hennes danspartner har kommit i dansen 🙂

Kram på er! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej fina,
  Ja det med elektriska kläder klarar jag inte heller av. Råkade dock själv ut för det vid jul då jag hade ett par svarta strumpbyxor och klänning på mig, alltså så elektrisk jag var och så många stötar jag fick och gav! Klänningen hasade upp och slickade sig mot kroppen. Så obekväm jag var hela kvällen. Helt fel klädval av mig. Fick ju i alla fall lite stötar, inte bortskämd med det 😉 hihi
  Förstår att det är massa att tänka på för dig nu när din fina Anja snart ska entra dansgolvet 🎉
  Ni kommer tillsammans fixa detta galant. Skönt och tur för Anja att hon har så snäll och stöttande fru 😊
  Se verkligen fram emot när det börjar sändas, och vem hon fått som danspartner.
  Ha en fin söndag
  Kram Sandra 💕