Filippa Rådin

Han sover!!

img_6021.jpgImorse vaknade jag av Maximilian som ville upp. Jag skyndade mig som vanligt upp för att göra välling i hopp om att han snabbt skulle somna om igen. Hade Ingen aning om vad klockan var tills Anja kommer in och säger att klockan är kvart över sex och att han förmodligen varken kommer att vilja ha välling eller somna om. Vår son har äntligen sovit en hel natt!!! Vilken jäkla grej och vilken skillnad!!

Det behövs verkligen inte mycket för att man ska få yttepytte lite mer energi. Just nu behöver jag allt jag kan få. Känns som att jag tjatar om hur mycket det är runt oss just nu och jag vet att vi satt oss i situationen själva. Jag klarar mycket och jag känner mig stark som person men nu kan jag villigt erkänna att får jag inte mer struktur kring mig snart blir det inte bra. Jag är inte mitt vanliga jag. Och jag är inte stolt över hur kort tålamod jag har mot min fru, tonen mina vänner tonen!!

Vad har vi för ton mot varandra?? Hur låter du mot din partner? Jag erkänner här och nu, att min ton mot Anja är INTE är bra alla gånger bara för att jag är så förbannat stressad och har så jäkla mycket i huvudet just nu. Men vi måste tänka på hur vi tilltalar varandra inkl hur vi pratar till våra barn. Jag har tex märkt att Elvis ibland tillrättavisar Maximilian på ett ganska tråkigt sätt och inser att har låter som oss. Jag tänker direkt, ändring på den hemma hos Rådin/ Pärson, från och med nu ska vi jobba och bli uppmärksammade på hur vi pratar till varandra här hemma 🙂

Hur är det hemma hos er? Hur tänker ni kring vad och hur man säger saker till varandra? Kan man förändra en känsla i hemmet till det bättre bara på sättet man tilltalar varandra? Jag tror stenhårt på det!p6240426.jpgp6180079.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Göteborgsmamman

  Ibland behövs lite miljöombyte eller tid ifrån varandra för att man ska hinna uppskatta vad man har i vardagen tror jag.
  Ni är underbara på alla sätt <3
  Stor kram på alla hjärtans dag.

 2. Rantamor

  Tro om det inte var dax att ha lite gemensam skön semester och hitta tonen ni vill ha/ska ha mot varann och barnen.
  Skala ned lite av stressen den är aldrig bra…. =(
  Inte lätt att få plats för allt i en familj där båda är fullt upptagna som livet är idag,
  men kom ihåg att barnen växer bara så fort, plötsligt är dom stora och ni har massor av tid över för varann.
  Men ni är ju duktiga på att plöja ned mycket tid för barnen, och dom har ju också en stor familj runtomkring
  som älskar dom.
  Kämpa på nu ni fina ni kommer att klara det.
  Och Anja dansar hem en glassko att sätta på prishyllan där hemma.
  Ska bli spännande, men säkert väldigt jobbigt för er också att pyssla ihop.

  Kram till er på alla hjärtans dagen från Rantamor i Nordmaling.

  1. filipparadin

   Du är bara så jäkla härlig och fantastisk❣ tack för att du finns och här kommer 💕 på alla ❤ dag 😊 kram F