Filippa Rådin

Brutalt kärleksbombad!

Min dag började med att bli brutalt kärleksbombad av min fru och min familj, Jag svämmar över av känslor och kärleken finns i hela min kropp, jag är fylld till bristningsgränsen!! Just nu känner jag mig som världens lyckligaste och rikaste människa. Tänk att jag varje dag får vakna till allt detta! Tänk att jag får leva mitt liv med den person som ger mig mest på alla plan, inte bara kärleksfulla handlingar i form av underbara lappar.
Anja är ALLT för mig, jag älskar varje cell i  henne även fast jag inte alla dagar kommer överens med var och en av dom. Hon är den människa som fascinerar mig mest på alla plan och som jag beundrar oändligt. Hon är den som känner mig bäst och som kan hantera mina tillkortakommanden, få mig att växa som människa och stärka mig när jag är som svagast. Hon är den som lär mig att se styrkan och förklaringarna dom dagar som livet och förhållandet inte är rosenrött. HON är ALLT jag någonsin önskat mig och ALLT jag någonsin velat ha, HON är lyckan mitt i livet!! ÄLSKAR DIG UTAN GRÄNSER MIN FINASTE!!allahjärtansdag allahjärtansdag allahjärtansdag allahjärtansdag allahjärtansdag allahjärtansdaganja parson

Tack för att ni finns!! Kärlek på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Underbart ❤️❤️❤️❤️
  Bli alldeles varm i hjärtat när jag läser detta.
  Så fina ni är. Glad alla hjärtans dag önskar jag er.
  Stor kram ❤️❤️❤️

 2. Rantamor

  Kärleken är det finaste känslan att vara rädd om och hela tiden ge näring åt.
  Rantafar och jag har vårdat vår kärlek i 47 år i år !!!
  Finns dagar vi har dippat också….så det så, men en regel har vi haft, aldrig vara osams mera än 12 timmar….

  Kram Rantamor.