Filippa Rådin

Packat bilen och flyr fältet

Igår var det fulla spjäll i Stockhom med Let´s dance, träffade förresten Cecilia Ehrling Danermark som också bloggar här på Loppi. Verkligen super trevlig! Känns så skönt att vara vid Anjas sida och hålla koll på allt runt omkring henne när det gäller kläder och att allt annat sitter som det ska så att hon får fokusera på det hon ska.IMG_6665

Men efter en hektisk februari med massor av dansträning och jobb packade vi bilen full för vår egen skull och flydde allt vad som heter Let´s dance och dansträning, iväg till tid med familj och goda vänner. Kanske lite för lång resa för att vara helt optimalt men vad gör det. Vi behöver det här sååå mycket och trots att det är lång till Sälen från Umeå väger det upp med allt vi har framför oss på plats. Det enda som saknas oss är Emmi och det smärtar verkligen att hon inte kunde följa med men nästa helg ska vi upp till Tärnaby med Emmi för att riva av hennes lilla världscupen regions final och då ville hon hellre att vi skulle följa med henne dit, Varannan veckas baksida, alla vi föräldrar vill ha henne alltid och jämt om vi får välja helt egoistiskt 🙂

Vi åker till Sälen för några dagars skidåkning, men egentligen är det inte skidåkningen som är det viktiga utan miljöombyte och fjälluft i lungorna. Älskar Sälen och det känns helt underbart att komma dit för att pausa i helgen för på måndag drar allt igång igen, när vi kommer hem på söndag ska vi packa om för att förbereda oss för att bo Stockholm i en vecka… milda makter storstads brutta en hel vecka, hur ska det gå hahaha.

Min stora utmaning den här helgen ska vara att vara i stunden och inte titta så mycket varken bakåt eller framåt jag börjar nu och njuter av att sitta bredvid min kärlek och titta på henne, som vissa av er redan vet älskar jag Anja yttepytte lite mer när hon kör bil, Hon är det coolaste jag vet bakom ratten och hon är dessutom grym på att köra bil, hon däremot är vid det här lager sjukt less på att det ska ta så lång tid att komma fram:):):).IMG_6672

Så istället för att skriva till er just nu tänkte jag försöka under hålla henne lite så att hon blir på bättre humör.

Ta hand om er! Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Åååhhh vad härligt att ni far iväg😊Kan ju tänka mig att du vill ha koll på Anjas kläder……..annars skulle det vara nått fel😉Försök att slappna av och njuta du med i storstan! 😊