Filippa Rådin

Klump i magen

Jag har en klump i magen. Allt är packat och bilen är i rullning igen. Bort från ”bubblan” av snö, underbara vänner och välbefinnande mot vardagens verklighet. Jag vill stoppa tiden och stanna kvar i solen även om det bara skulle vara för några dagar. Just nu känns det som att det inte spelar någon roll hur många dagar bara jag får dra ut på det här liiiite till.

Dom här fyra dagarna har varit obeskrivliga! Att komma upp till fjällen och låta stressen rinna av oss, andas fjälluft, att få skratta med vänner allt i kombination var precis vad vi behövde. Att ta dagarna som dom kom, släppa prestigen och låta takten bestämmas lite ut efter barnen har varit himmelskt. Minimalt med tjafs och maximalt med harmoni. Elvis, Leelo och Maxi har kunnat åka pulka och skidor i den utsträckning dom velat och vi vuxna har bytt av varandra för att också få plats med vuxentid. Det är inte alltid man åker iväg med vänner och att allt flyter på så bra men att resa med Mia och Gabriell har verkligen varit grymt. Vi som familjer är väldigt lika på många plan och man behöver inte alltid förklara för att förstå. Älskar det! Älska dom! Älskar oss! Älskar allt med hela helgen!

Helgens höjdpunkt var ändå när Tabita dök upp:). Anja och jag hade packat med oss Anjas störtloppsdress till Mia för att vi skulle kunna göra ett roligt inslag tillsammans med Tabita, det blev ju bättre än förväntat! Tabita fick känna vinden som susade i håret ner för backen och hann slå klackarna i taket på after ski. Snacka om att taket lyfte när hon helt spontant äntrade scenen på Gustavsbar. Jag skulle filma och skrattade så mycket att det var svårt att hålla kameran stilla men bra blev det! Ni måste bara gå in och kolla på hela versionen av Tabitas nedslag i fjällen här på Mias Facebook

Nu när vi kommer hem gäller disciplin, packa ur bilen snabbt för att packa om väskorna till Stockholm. I kväll måste jag fixa färdigt alla outfits till både Anjas inspelningar och onsdagens Topphälsa. Förhoppningsvis får vi en bättre natt i natt än den som var, Maximilian håller på att få en tand så han har varit vaken stora delar av den gångna natten. Sen väntar morgonflyg imorgon ner till Stockholm då Anja ska spela in personportträtt inför Let´s Dance i någon backe utanför Stockholm. På tisdag är det pressdag med alla stjärnor och dansare, onsdag dansträning och på em ska jag och Anja göra intervju med Topphälsa som kommer ut i butik längre fram i vår. Torsdag har vi fm möten innan vi drar upp till Tärnaby där Emmi ska tävla i Lilla världscupen final. Längtar verkligen tills helgen och att få stå i backen och titta på vårt lilla hjärta när hon svischar ner för backen.

Tack för underbara dagar! 

Ta hand om varandra! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Så härligt det låter med fjällhelg och trevliga vänner 😃 Tack för att du sprider den positiva energin och lycka till med alla veckans bestyr!

 2. Jennie

  Tänder är ingen höjdare…När mina små fick tänder, så baddade jag en topps som jag doppat i alvedon och gned mot tandköttet. Funkade ganska bra till natten.
  Tackar för en underbar blogg. Älskar hur du delar med dig av både vardag och fest.

 3. Rantamor

  Tack för goda skratt i helgen på era instagram, Mia är ju bara så underbar…ja Tabita dådå.
  Så kul att ni har haft finfina dagar utan krav av något runtomkring,
  hoppas att ni orkar ladda om och åka till dans och intervjuer som ni verkar ha framför er.
  Men ni får förankra tankarna framåt mot Emmis slalom och vistelsen i Tärnaby.

  Må så gott snälla ni och tack för att ni delar med er av ert liv.
  Kram Rantamor.

 4. Sandra

  Så bra ni verkar haft, härligt att höra 😊
  Förstår känslan av att inte vilja åka ifrån nåt som känns bra, den där klumpen i magen som växer och även kan göra ont. Man vill bara stanna tiden! Jag hoppas ni får bra dagar i Sthlm trots späckat schema.
  Ta hand om er och lycka till med allt.
  Kram Sandra 💜

  1. Jeanette

   Ni är bra att fånga stunder, trots att upptakten ibland blir liiite stressig😃Sådana helger ni precis har haft ger så mycket energi!
   Önskar lugna nätter och en bra vecka!
   Kram Jeanette